fredag 23 januari 2009

Award!


Har haft en ganska jobbig dag på arbetet, det var några av grabbarna i klassen som inte visade sin bästa sida idag. När jag kom hem var jag helt slut och tom i huvudet. Därför blev jag superglad av att jag fått en fin award av min namne Sara (sarainekliden.blogspot.com), 1000 tack den gör mig så glad. När man får den här awarden ska man även lista 5 saker som man är beroende av så här kommer dom:

1. Min familj (vad skulle jag göra utan dom?)
2. Mina bloggvänner (ni ger mig så mycket inspiration)
3. Söt lakrits (mums)
4. Mina vänner (kan man inte heller klara sig utan)
5. TV (ser jag mycket och gärna på)

Awarden skickar jag vidare till:

* GRODMAMMAN
* IN MY HOUSE

* LEVA PÅ LANDET

* VITT ÄR VACKERT

* LIVET I GLÄNTAN

Jag önskar er alla en superhärlig helg!

8 kommentarer:

Lina sa...

Hej!
Stort grattis till utmärkelsen! Visst blir man glad! Jag har oxå fått en och de piggade upp efter en minst sagt lång och tuff arbetsvecka! Men va skönt med helg igen!!!

Badbilden från förra inlägget är ju helt UNDERBAR! Man kan ju inte annat än bli glad av den!

Kram, Lina

Lockas lilla längtan sa...

Grattis till awarden!! DEN är DU värd!!

Ha en underbar och avkoplande helg!!

Kram Veronica

Grodmamman sa...

Grattis till din utmärkelse och tusen tack för att du skickar den till mig! Blir så glad varenda gång jag får en!:) Fast det sista har jag fått så många så jag börjar snart bli lite bortskämd och lite märkvärdig!:))
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Ett stort grattis till utmärkelse och tack så jättemycket att du vill ge den till mig. Säger som Grodmamman att man börjar att bli lite bortskämd, *s*. Har i motsats till dig haft en superdag. Det har varit så lugnt och barnen har gjort allt med stor glädje. Skönt att få avsluta så. Ett bra tips som mina elever tycker är super kul är att blogga så klart. De och föräldrarna tyckte idén var bra. Så nu har två elever ansvar varje vecka att fota och skriva. De skriver inte så mycket men är nöjda med att kunna visa framförallt sina föräldrar lite mer vad vi gör.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

chokladblomma sa...

Grattis till utmärkelsen!!
Tyvärr så finns det ju trista sidor med lärarjobbet också.. och det verkar som om du träffat på en av dem idag. Men, jag hoppas att det blir bra så fort som möjligt! Som tur är så ändrar sig barn fort också, så nästa vecka kanske allt är borta!
Ha en skön helg!
Kram

Vit poesi sa...

Grattis till din utmärkelse!!
kram Malin

Helen sa...

Grattis till utmärkelsen! Skönt att komma hem till en sådan trevlig överraskning efter en tråkig dag på jobbet. Vet precis hur det känns när några barn i klassen/gruppen bär så tråkigt åt. Hoppas att du kan ladda batterierna helgen!

Marina sa...

Sådana dagar är itne roliga. Härligt att du då har en familj att komma hem till och en utmärkelse dessutom. Grattis o kram!