lördag 27 december 2008

Inredningtorka

Så här efter jul går luften ur mig lite när det gäller inredning. Jag pysslar och fixar, bakar och står i fram till jul och sedan känns det inte så inspirerande med inredning (ett tag). Är det någon mer som känner så?

Idag har vi varit på hockeyturnering med Melker, hans lag vann 3 matcher och förlorade 1. Han var så nöjd. Efter lunch åkte vi till Tornby (köpcentrum i Linköping), där köpte vi en ny säkerhetsväst till Edvin (50% på Hööks), en ny sele till kaninen Fanny, lite gott att dricka till nyår ;-) och så raketer så klart. Efter det åkte vi till F:s pappa och fikade lite.I brist på inredningbilder tänkte jag visa Edvin när han rider den hästen vi funderar på att köpa. hästen heter Peter och är 4 år, så det blir något att växa i för Edvin om vi köper honom. Hur som helst är det världens mysigaste och snällaste häst och det är ju viktigt när det är barn som ska rida.

Ha det gott!

13 kommentarer:

Anna Drott sa...

Håller med...skrev själv ett inlägg om det i min blogg idag. :) Det kommer å går så att säga...Men det finns ingen anledning för oro. Intresset kommer åter. Tro mig :)

Kram!

Vit poesi sa...

Jag måste säga att när julen närmar sig är jag lite trött på julen då vi börjar ganska tidigt med julsnack i bloggvärlden. Jag tycker det skall bli så skönt att få slänga ut granen och hänga upp vårgardiner, förlåt, är redan där :-) Ha en god fortsättning
kramar Malin

Ullis/Leva på landet sa...

Känner igen mig helt och hållet med det du skriver. Har också inredningstorka. Går runt och funderar på vad jag skulle kunna göra men får inga idéer alls. Vii ju ha vår direkt nu så kanske jag får inspirationen tillbaka, *s*.

Ha en riktigt god fortsättning!
Kram Ullis

Vardagslycka sa...

Känner igen mig litegrann. Men jag vet sen tidigare att jag brukar drabbas av "röjartag" runt nyår, då vill jag rensa ur gammalt och in med lite nytt. Så just nu "är" jag bara och inväntar rycket.
Vad fin hästen är! Förstår om ni har lite att fundera på nu.
Ha det så gott.
Kram, Carina

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Känns bara som en stor tomhet..nu får vi längta till vår..gud vad det lät positivt.
Kram Lotta

allt o inget med jeanette sa...

Håller med dig!
Vi får ha tulpaner i alla rum så blir vi kanske lite inspirerade! :)
Annars brukar det komma när solen skiner nå´n härlig dag..
Jeanette

Syster Yster sa...

Hej!
Hoppas din jul varit bra!
Nu är vi friska här i gen!
Vilken fin häst! Jag själv har allt blivit lite skraj med åren, förut gjorde jag inget annat än var i stallet... Man blir nog fegare med åren verkar det som... I af i mitt fall.. hi hi
Nu får man ta nya tag mot nyår, det närmar sig med stormsteg!
Kram C

Grodmamman sa...

Känner igen mig jag också! Här vill jag bara röja!=) Inreda kommer sedan!=)
Tror att man behöver ta en liten paus ibland och bara vara också. Det behöver i alla fall jag och hämta kraft för att orka allt som är på gång i vår. Ska ju läsa på högskolan samtidigt som jag jobbar och vi har stora projekt på gång här hemma.
Njut av ledigheten så kommer snart inspirationen åter!
Kram

Peter sa...

Första gången jag hör en häst som heter Peter fast det är ju ett bra namn.

Om man tar ut saker i förskott så blir man nog lite trött på det. Varför inte leva i nutid och ta till vara på allt som är nu och njuta av det. Jag bara undrar

Widénskan sa...

Åh vad avis jag blir, vill ockå ha häst igen! Hoppas att jag kan överföra det på mina barn :-)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Känner igen känslan...Men jag är INTE trött på julen som så många andra! Beror nog på att jag inte börjat med julförberedelserna så tidigt som så många andra av er gjort.

Härligt med 50% på Hööks. Hästen ser fin ut men jag är ju definitivt inget hästproffs*fniss*

Kram Annica

Gårdsromantik sa...

Förstår vad du menar - men i år har vi ju knappt hunnit pynta nått när vi flyttar så jag är så sugen på att styla - men först skall ju alla tapeter upp och målarpenseln fram...

Man blir väl färdig till påska!

Kram Maud

Anonym sa...

Hej på dig du!

Ja det känns lite konstigt alltid så här efter jul. Jag vill ut med allt och en riktig storstädning och in med nytt!!! Eller mer loppisfynd.... :-)
Fin ponny verkar det vara.... Den andra ponnyn ni hade var det en B ponny?
Just nu sitter jag själv då de andra är på hockey...

//Cissi