onsdag 5 november 2008

Hockeykille!

Nu är jag SJUK! Jag har superont i halsen och har fått feber. Fy vad tråkigt, hoppas att det går över snarast. Ska till skolan i morgon, får väl ta en treo.

Idag kom Melker hem med det här fina hockeykortet (och en gruppbild) från hockeyträningen. Han var så stolt över kortet, han ser ju ut som en "riktig" hockeyspelare. Våra barn har ju valt lite dyra fritidintressen, men vi har valt att låta dem få hålla på med det dom vill (Edvin ridning+handboll, Melker hockey+handboll+fotboll). Vi får se hur det blir när även Vilgot ska börja med något. De får väl välja en sommarsport och en vintersport. Hur har ni andra gjort, ni som har barn? Jag själv har alltid varit sportig, när jag var liten tränade jag längdskidor och löpning, senare även judo och kanot och fotboll. Sportintresset går väl i arv :-)

*KRAM*

20 kommentarer:

chokladblomma sa...

Vilken cool kille! Snyggt!
Trist att du blivit sjuk. Krya på dig vännen!
Kram

chokladblomma sa...

Du! Nu har din ordverifiering krånglat flera gånger, flera dagar. Är det bara jag som möter det problemet hos dig? Trist om du missar kommentarer pga det.
Ha det bra!
Kram igen!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hejhej!
Visst är det viktigt att de får hålla på med sådant de tycker om. Vi har oxå satt gränsen vid två aktiviteter som kräver att vi vuxna är inblandade. Dottern spelar ju dessutom piano, men det sköter hon ju helt själv på skoltid.

När vi bodde i Linköping spelade båda barnen tennis och dottern dansade balett och sonen lirade hockey i Lhc/Ljungsbro. Nu har de valt lite billigare alternativ vilket min plånbok är tacksam för då även smågrabbarna kör igång med sportaktivitet inom en snar framtid;)

Kramkram
Annica

Sand mellan tårna sa...

Ett underbart kort! Vilekn tuff kille! (och stolt mamma)

Ingen sport alls här hemma..... än så länge....

Krya på dig!

Kram L

Fröken Fräken sa...

Jadu vännen, välkommen till förkylningsklubben! Jag trodde att jag höll på att bli bättre, så jag gick över en sväng till min bror som bor ca 100 m bort. När jag kom tillbaka var jag ju helt slut... suck! Seg förkylning det här!
Hoppas att det går snabbare över för dig!

Marina sa...

Fin kille!
Dottern håller på med friidrott och dansar. Dansen är itne så dyr, krävs inte så mycket utrustning alltså. Men friidrotten kräver ju en del skor av olika slag och löpartights (långa o korta) + en del annat.
Sonen tränar fotboll och handboll. Har precis slutat med friidrotten. Självvalt. Det är ju en hel del skor där också. Sen lite klubboveraller också. En del mer eller mindre sponsrat.
Vi bor ltie utanför och får köra väldigt mycket. Men vi har valt boplatsen, inte barnen, alltså kör vi dem. Vi vill att dom ska idrotta om dom själva vill det. Är dock tacksam att dom inte valt hockey! (av ekonomiska själ!)
Krya på dig! Kram!

Grodmamman sa...

Förstår att han var glad över kortet!
Här har sonen bandy vintertid och fotboll och golf sommartid. Nu har han även börjat med pingis. Vi har sagt att så länge han sköter läxor och tycker att det är kul så får han hålla på. Vi har inte pushat på honom även om vi båda spelat fotboll och golf. Sambon har även spelat bandy och pingis.
Dottern har sin handboll och det har hon själv frågat efter och tycker att det är jätte kul.
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint kort. SEr ju ut som ett riktigt idolkort. Här hemma har alla tre åkt slalom i flera år men just nu är det ingen idrott utan alla spelar olika instrument, enskilt och i orkester.

Kram Ullis

Geta sa...

Har fått dina kakformar idag tackar så mycket!
Här spelar sonen handboll och bordtennis. Spelar även kornett men på skoltid. Dottern har dansat men tyvärr slutade hennes grupp. nu spelar hon "bara" tvärfljöt på skoltid. Hon är inte alls sportintresserad, har nog gått i arv från mamma, som inte har tränat förrän i vuxen ålder.

Vardagslycka sa...

Vad synd att du har blivit sjuk, hoppas du snart mår bättre!
Här hemma har det varit mycket sport genom åren.Killarna har kört fotboll o hockey och även testat en del annat. Ett tag var det även mycket simning. Och de håller igång fortfarande. Mattias är i Forshaga ( långt borta i Värmland) och spelar match ikväll. Ena dottern har varit helt ointresserad av sport, men har börjat träna mycket nu de sista åren, aerobics, simning m.m. Och yngsta tjejen vill göra allt, fotboll, volleyboll, dans, ridning m.m. Men visst är det kul att de har intressen!
Oj, vilken roman det blev ikväll!
Krya på dig kramar från Carina

In my house sa...

Usch dååå,,, inte vara dålig!!!! Och duu, tack så jättemycket för ditt snälla svar hos mig,, man bli ju liksom lite nyfiken,,, då får man ju fråga =) Så snäll och söt du ä.... Känns tryggt att ha dig som läsare =)

Hoppas du känner dig bättre imon!!! Många varma kramar j

Vit Spets sa...

Hejsan Sara!
Sonen vår ÄLSKAR Hockey, det blir det på vinter - föräldrarna till barnen är väldigt flitiga att hitta sponsorer = billigt. På sommaren spelar han fotboll, som faktiskt hittills har varit dyrare.
Dottern har varit lite svår... testat mycket & vi föräldrar har betalat mycket men va gör det, barnen måste få prova sig fram. Just nu är det innebandy för tjejen som gäller.
Positivt om barnen är fysiskt aktiva!!!


Ha en trevlig kväll
//Siv

Lallis - liv och leverne sa...

Jag var ganska så sportig med handboll och fotboll när jag var yngre och sonen spelar MYCKET handboll:) Cool son du har!:)
Och du.. krya på dig.
Kram Lallis

Tårtsmulan sa...

Ser ut som ett riktigt hockeyproffs på kortet :) Jättefint!

Ta och krya på dig ordentligt nu!
kram!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej !

sååå fint kort!
Jag har ju oxå en hockeykille....har ett underbart kort på honom oxå...som jag brukar kika på ibland..hihihi...
Han ska ju spela i Frölunda i elitserien när han blir stor...dom kanske kommer mötas...hihihihi...*BLINK*
Sen har han även fotboll på sommaren.
Alva har ju sin BÅGSKYTTE som hon älskar..sen tränar hon med fotbollstjejerna för att få lite kondis...men hon spelar inga matcher.
De har fått pröva sig fram inom olika sporter men fastnat för dessa nu.Ja det är väl bäst att dom får göra som dom vill....fast det är dyra sporter.

Krya på dig!!!!
KRam Nilla

Anonym sa...

Vilket häftigt hockeykort - och vilken häftig hockeyspelare!!

Hos oss är det också ishockey som gäller! Det är nog favoritsporten hos William, men han håller även på med innebandy. På sommaren kör han fotboll och motocross.

Josefine är en friidrottstjej och håller dessutom på med fotboll(sommar), innebandy (vinter) och jazzdans.

Så det gäller att hålla koll på dagordningen och vem man ska skjutsa och vart...

Krya på dig!!
Kram

Anna Drott sa...

Wille - hockey, handboll och fotboll (med en önskan att spela golf också)

Thea - dans, skridskor och balett (med en önskan om ridning)

Till detta tillkommer instrumentkvällar. Helt sjukt mycket att göra...puh.

Kram!

Syster Yster sa...

Hej!
Ja du får krya på dig!!
Det var verkligen skönt m en god natts sömn! Hoppas detsamma till dig!
Våra barn går på fotboll på sommaren och nu i vinter var det tänkt bandy. Jag var själv väldigt aktiv som yngre. Jag gick i tävlingsgymnastik halva min uppväxt o det började jag med som väldigt ung. Men handboll och basket var mera när jag blev en 13-14 år. Jag tycker att barnen kommer att hinna med ändå. Personligen tycker jag att det är så himla mycket för barnen ändå o att de behöver ta det lite lugnt i veckorna. Jag vill inte ge barnen vidare den stress som vi har i dag. Det är min åsikt!
Du får ha en skön vecka!
Kram C

Sybaritan sa...

Kärringen mot strömmen tycker att barn av idag har fööör många intressen att de aldrig får chansen att ha tråkigt eller bara njuta av lugnet, vardagen och familjen. Jag fattar inte hur du orkar Sara! *ler allvarligt* Vi har 5 barn här hemma... bara ett intresse var är sjukt mycket uppställning för en som förälder. Nu är ju vi en nyfamilj i och för sig, men mina barn har aldrig fått hålla på med mer än en vintersport/aktivitet och en sommarsport/aktivitet. Lustigt nog har de heller knappt velat det utan tyckt att det varit underbart skönt att vara hemma i familjens sköte. Idag ställer skola och samhälle med fullständig uppkoppling dygnet runt så stora och tuffa krav på våra ungdomar. Det gör att jag tror att den aktivitet i veckan är det mest sunda och rimliga. Man märker som lärare att många barn är sönderstressade även om de tycker att deras aktiviteter är roliga! Så fram för att vara mer hemmavid med föräldrarn och lära sig om livet och sunt förnuft. Det går ju faktiskt att gå promenader och prata med sina barn också om man är rädd för konditionen eller dylikt!

Kram Sybaritan

Sybaritan sa...

Usch och oj, massor av trötta stavfel, men det får du ta! Glömde att säga att din som var urgullig, förstår om du är stolt mamma!

Kram Sybaritan