torsdag 9 oktober 2008

Jultomtar

Jag kan börja med att säga att Vilgot mår bättre. Han är fortfarande svullen i ansiktet och börjar få blåmärken. I går var vi på vårdcentralen och lade om såren. Han var jätteduktig fast det gjorde ont. Idag ska vi till tandläkaren och röntga tänderna.


Bilder från Elsas hem

Jag har länge tyckt om Mailegs kaniner. Mina barn har aldrig haft någon som gosedjur och nu är de för stora. Men Maileg har ju även fin fina tomtar och det kan man ju ha som vuxen också ;-) Jag var inne på mysiga nätbutiken Elsas hem och klickade hem två tomtar. En stor och en liten. Den lilla hade snöre så man kan hänga upp den, i granen eller någon annanstans. De har förresten stor rea i butiken nu de har även Green gates julkollektion, mycket fint.

Ha det så fint!14 kommentarer:

Vit Spets sa...

Jag tycker så synd om Vilgot, det måste verkligen ha gjort jätteont & givetvis gör det fortfarande ont. Skönt ändå att läsa att han mår bättre, hoppas att tänderna är okej... jag förstår att det blir mycket mys några dagar framöver...

Mailegs har jättefina saker... jag har beställt av Sofia (me and my home) en randig stor gris, vi får se när den anländer :)
Sköt om Er!
Kramis från mig
//Siv

Lallis - liv och leverne sa...

Åh, killen:(
Men skönt att det är bättre. Och såå söta tomtar!
Ha en fin dag.
Kram Lallis

♥ Fyra årstider sa...

Jag vill ha dessa söta jultomtar, tycker de är så mysiga. Lycka till med allt.
Kram Lotta

Grodmamman sa...

Stackars Vilgot! Otur han har haft. Hoppas dock att de inte hittar något fel hos tandläkaren. Glöm inte att anmäla till ert försäkringsbolag bara. Det är ju inte säkert att de ser något nu. Vi har gjort anmälan på båda barnens tänder under ett halvår.
Jätte fina tomtar du har beställt också.
Kram

Fröken Fräken sa...

Jag var heller aldrig mycket för mjukdjur när jag var liten, de hade inget hår man kunde göra frisyrer i... hm... du får köpa några tomtar till dig själv då så det blir lite jämvikt om sönerna inte vill ha..

Frida sa...

Vad skönt att han mår bätte nu. Vilka söta tomtar en sådan hade jag gärna haft men jag har fullt av tovade tomtar som jag har samlat under åren. Tack för tipset om rean!
Kram Frida

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Skönt att höra att Vilgot mår bättre och att han är så duktig hos doktorn:) Håller en tumme för att hans tänder är ok...

Härliga tomtar:)

Kram Annica

Anna Drott sa...

Jag är ju själv emot de där kaninerna...har aldrig riktigt begripit tjusningen med dem.
MEN en Maileg-tomte skulle jag kunna tänka mig! Min pappa och hans fru har en som sitter på en hylla varje jul. I handen har han en påse med en liten miniklapp till julklappssugna barn! Då förstår jag tjusningen :)

Kram och hoppas grabben kryar på sig snabbt!

Anonym sa...

Hej och tack för dina snälla kommentarer! Hoppas att din lilla Vilgot mår bättre nu och att det inte är någon fara med tänderna!
Söta tomtar!
Kram

Marina sa...

Hej! Klart att du får länka till mig, bara roligt. Jag länkar till dig också, i morgon blir det nog.
Jättefina tomtar!

Lina sa...

Hej!
Skickar en STOR krya på dig kram till Vilgot! Håller tummarna att allt går bra!!!

Jätte söta tomtar, nu är de snart dags att ta fram dom...längtar till advent och jul!

Trevlig helg!
Kram, Lina

Geta sa...

Stackars Vilgot, hoppas han repar sig fort... det brukar ju de små liven göra!
Jättefina tomtar jag är galen i jul kan nästan inte få för mycket!
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så skönt att han mår lite bättre. Det är ju inte kul när de gör illa sig i ansiktet. Mellansonen ramlade när han var 5 och slog näsan i vår trapp. När svullnade började gå ner efter några dagar såg vi att näsan var sned. Blev en liten operation. Han har än idag ett jätte fult ärr på näsan där han slog i sig. Så fina tomtar. Skulle jag kunna tänka mig att pynta med.


Kram Ullis

Leva som jag sa...

Ja Maileg har mycket sött!!
Kram M