måndag 29 september 2008

Tigerfadder
Bilder från wwf.se

Idag har jag blivit tigerfadder genom världsnaturfonden. Jag är en liten miljönisse som är med i Naturskyddsföreningen och handlar ekologiskt så mycket jag kan. Nu såg jag på världsnaturfondens hemsida att de söker tigerfaddrar. I början av 1900-talet fanns det 100 000 tigrar nu finns endast 3500 kvar i några få länder i Asien. Genom att skänka 100kr/månad stöder man arbetet för att rädda tigrarna. Om du också vill bli fadder klicka HÄR. Man kan även bli isbjörnsfadder, Östersjöfadder, djungelfadder, pandafadder och späckhuggarfadder. Det är många djur som hotas av utrotning. All fakta finns att läsa på www.wwf.se

Ha det bra och tänk på miljön och våra djur!

8 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Så fina tigrar och vad omtänksam du är, en vända till Kolmården varje år brukar det bli för oss.
Kram Lotta

Tårtsmulan sa...

Tack så mycket för snälla ord :)

Jag får gratulera nyblivna mamman till en liten tigerunge :)
Min syster är själv fadder åt en isbjörn, jag tycker det är en jättefin gest av er. Själv är jag med i en organisation som heter Animal protection network, en organisation som kämpar för att stoppa den grymma slakten av hundar och katter i Asien. Gå gärna in på deras sida, om du inte har varit där tidigare, men förbered dig på en fasansfull sanning, mitt hjärta blöder för de arma djuren...

Sköt om dig.
♥kram♥

Leva som jag sa...

Ett bra beslut!!!
Ha en fin vecka
kramar M

Frida sa...

Fler borde vara lika miljömedvetna som du. Jag försöker men borde försköka mer. I danmark är de mycket duktigare på ekologiska varor än vad vi är i Sverige. För rtt år sedan jobbade jag i matvarubutik där och hälften av varorna var ekologiska. Det borde Sverige också satsa på.
Bra beslut att bli tigerfadder!
Kram Frida

In my house sa...

Ååå, va du ä duktig, som tar hand om våra kissar....
- Men duuu, en burk med spay-färg kostar 40-50kr,, och räcker rätt så långt!!! =)
- Jag vann min auktion på Tradera!!! fniss vad glad jag blev!!!
Ha de gottit och godnatt! kram j

Anonym sa...

Vad duktig du är som är tiger fadder så sött! Jag försöker att handla ekologiska varor så mycket jag kan och handla närodlat.

Må gott!

//Cissi

Inne o uteliv sa...

Ååh vilka söta "små" missar. Jag känner mig också som en liten miljönisse. Handlar ekologiskt så mycket jag kan, närodlat och åker så lite bil som möjligt.
Ska ta en titt på WWF´s hemsida.

Kram Åsa

Millan sa...

Det lät spännande med att bli fadder. Det måste jag kolla upp.
Hoppas att allt är bra med er i höstrusket.

Ta väl hand om dej

Kram Millan♥