onsdag 17 september 2008

En liten ljuslykta.När jag beställde min adventsljusstake från Alvas hus såg jag att de också hade den här urgulliga ljuslyktan i fattigmanssilver. Den var jag ju tvungen att beställa. Jag ville ha 2 men det fanns bara en kvar, tyvärr. För några dagar sedan fick de in den i lager igen, så nu vet jag inte om jag ska beställa en till. Jag kan ju inte bara beställa en sådan då frakten blir dyr för en sak. Å andra sidan har jag shoppat tillräckligt för ett tag så jag får nog nöja mig med en. Nu måste jag prioritera att köpa, vinterstövlar,vantar osv till barnen.

Min lilla ljuslykta står på min silverbricka på bordet. Där passar den bra in med de andra sakerna. Idag har vi haft utvecklingssamtal på dagis. Vilgot fick bara beröm, man blir så stolt! Han var en social kille som alltid har massor att berätta och en bra kompis, det vet vi ju redan. Men det är så kul att höra.

Kramar från mig!

13 kommentarer:

Vitt är vackert sa...

Vilken sööööt lykta!!
Va kul med beröm från skolan! Bara att gotta sig i!

Kram Ellinor

Tårtsmulan sa...

Så söt den är :)
jag älskar också fattigmanssilver och var bara tvungen att köpa två små ljuslyktor på Vita rum idag.

Vad roligt att Vilgot får så fint beröm, det ska du vara stolt över :)

Kram!

Syster Yster sa...

Hej!
Ja det är bra att blogga bredvid sin man i soffan, men min sambo tycker detta är urtrist så han sätter sig gärna framför tv´n istället. Jag skulle väl kunna sätta mig där i stället men det bli bara så i bland....
hi hi..
jättefin lykta du köpt!!!
Vi hörs. kram C

chokladblomma sa...

Lyktan är verkligen söt!
Kul när det går bra för sina barn! Jag ska på samtal nästa vecka, hmm... men det ska nog gå bra!
Kram A

Grodmamman sa...

Jag ska på samtal för min dotter imorgon. Ska bli intressant då hon ju börjat förskoleklass.
Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Visst är det kul att höra att barnen är duktiga och omtänksamma på dagis. Roligast tycker jag att det är att barnen själva får höra allt gott personalen har att säga om dem. Det stärker otroligt mycket!!!

Söt ljuslykta!

Kram Annica

Ullis/Leva på landet sa...

Så söt lykta. Nej man kan inte bara köpa inredningsprylar för pengarna. Barnen måste ju också ha kläder och det är ju inte billigt. Snygga saker du hittat till Vilgot.

Kram Ullis

Lilla Hjärtat sa...

Jättesöt ljuslykta du har köpt :)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!!

Men du vilken sötis.
Förstår att du är glad i den.

Härligt att få beröm för barnen.Man blir liksom lite extra stolt då...*LER*

Kram & tack för värmande ord hos mig

Nilla

nettans lantliga hem sa...

Jätte söt lykta med de lilla hjärtat
Ha de bra!
Kram Nettan

Vit Spets sa...

Det är alltid roligt att få saker & ting bekräftade - Du vet att Din gossen är en kanonkille :) Lampan blir säkert jättefin i din hall... Jag tycker att det räcker med en sådan lyckta - handla vinterstassen till barnen istället. Jag vill beställa adventsljusstaken + mycket annat från Alvas Hus - men nu ekar det i börsen :)
Sköt om dig
//Siv

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Ja det var en söt lykta, men jag tror på att det kan vara bra att nöja sig med den! Värmer nog bättre med vinterkläder än ett ljus, om än det oxå skapar en del värme :) Ha det fint tjejen!

Sand mellan tårna sa...

Jättesöt lykta.... fast den jag fick idag var sötare ;) Den gillade jag verkligen.... kakformarna kommer att få pryda en bricka med grön mössa lagom till jul, de passade så bra med värmeljus i dem. Men nu var det bara för dagen, och jag ville ta kort, sedan åker de in i skåpet i väntan på jul.... det tror jag blir fint, vad tror du?

Tack igen.... Ha en fin kväll!

Kram L