onsdag 20 augusti 2008

Edvins rum.

Det rum jag ännu inte visat är Edvins rum. Detta beror på att hans rum alltid är stökigast, han är en liten samlare så det är grejer överallt. Jag får nästan ångest när jag går in där. Idag vågade jag mig in där och tog några helt ostylade bilder, *hi hi*. Vi ska göra i ordning hans rum och måla allt trä vitt, men det är inte högsta prio. Hans rum är inte så stort så han har en våningssäng med en soffa under. Sedan får det plats ett skrivbord, en bokhylla och en garderob och så det han älskar mest. Sin steroanläggning, han älskar musik. Nyss köpte han ett mixerbord. Han har även varit ute i förrådet och hämtat F:s gamla LP skivor och skivspelare. Så nu lyssnar vi på Ebba Grön och Sex Pistols!


I fönstret har han hängt upp sina priser han har vunnit i hopptävlingar.Den här kudden innehåller en riktig radio.Fin tavla. Det är barnens kusin som är på tavlan. Hon har stylat sig till Marilyn Monroe och fotat och gjort ett kollage, snyggt eller hur?

Gårdagen var överjävlig, jag gick i skolan mellan 13.30 till 20.00. Jag går en extra kurs på tisdag kvällarna i Svenska som andraspråk. Jätteintressant men svårt. Vi rivstartade med fonetik (ljud, hur man uttalar osv) igår. Jag gick och lade mig direkt när jag kom hem. Jag var så trött. Idag är det bättre. jag har till och med orkat fortsätta med målningen av köket idag :-)

Tack snälla för alla gulliga kommentarer!

18 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag har sagt det förrut, jag gillar din blogg för att du vågar visa även opiffade bilder. Det är ju sällan super piffat hemma hos en barnfamilj!:) Om man inte är super pedant då, kanske.
Här är det dottern som är en riktig samlare.
Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Åh din stackare! jag förstår att du var riktigt riktigt trött efter den mastodontdagen!!!

Vad härligt att sonen har sådant musikintresse! Det gläder en riktig musiknörd som jag;)

Härligt är det oxå att få se verkligheten... så att jag förstår att jag inte är ensam om att ha det så där stökigt omkring mig...att vara heltidsarbetande fyrabarnsmamma innebör för mig att jag faktiskt inte hinner styla här hemma hela tiden...och så är det ju så att barnen har ett eget ansvar oxå1

Stor kram
Annica

karofina sa...

Men ett rum som tilhör ett barn ska inte vara perfekt. det är ju ett bevis på att de lever, leker och trivs! jag har svårt för röran ungarna gör men försöker bita ihop....

men vilken lång dag! shit, förstår om du var död! vissa dagar är kämpiga, me det var ju bra att du hittade ny ork idag!

kram karro!

Helena sa...

Så där ska barnrum se ut! Gulligt med alla priser. Min D radar också upp alla priser han har och är så stolt över dom!
Kram Helena

Frida sa...

Jag känner igen det där,min bror har aldrig varit duktig på att städa. Men det är ju så det är i vardagen jag tycker det är roligt att få se bilder som inte är helt perfekta. Vissa hem är ju så stylade så man knappt kan tro att där bor någon. Det är bara naturligt med lite stök i bland.
Kram Frida

♥ Fyra årstider sa...

Svar. Jag trodde inte heller att jag inte skulle vilja jobba på förskola, men detta ställe är kooperativt och arbetar på ett sätt som tilltalar mig. Det finns ekonomi och inspiration som jag inte funnit inom det kommunala. Dessutom erbjöd de mig en lön, som jag inte ens hade fått som lärare. Det är bara ett vik på 1 år så till våren är det dags att söka jobb igen...

Förstår om du har mycket omkring dig, det är tufft att plugga med barn. Lycka till
Kram Lotta

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Åh vad duktig du är som pluggar på...förstår att det är drygt emellanåt!

Han har ju jättefin rum din son..måste nte stylas till jämt..barnen ska ha sina rum som DE vill...

Jättefint collage på kusinen..trodde vid en snabb anblick att det var Marilyn Monroe...

Kram Linda

Fröken Fräken sa...

Jag är också dödstrött efter tre dagar i "skolan".. tur att det snart är dags för lov, dvs tillbaka till arbetet, tack och lov!
Ja, ibland får man kanske inte tänka för mycket på det estetiska utan på trivseln, och det verkar ju som om han trivs.

chokladblomma sa...

Ett alldeles vanligt barnrum! Lite rörigt, inte alls stylat, men med all säkerhet ett älskat rum!
Har han ridit länge? Min äldste har ridit i ett halvår och det har inte hänt någonting! Jag får fortfarande springa, styra och stanna!
Fast motion är tydligen bra säger de..:)

/A

Ullis/Leva på landet sa...

Rivstart på skolan då. Alltid kul med nya saker, men det tar på krafterna. Kul att se rummet ostylat. Det är ju så barnens rum ser ut och de måste ju få ha det som de trivs med. Skulle vilja röja rejält i dem igen, men får hålla mig. De är ju så stora att de måste kunna fixa det själva. Kul att han har så bra musiksmak. Gillade Eba Grön enormt mycket i min ungdomsdar.

Kramar Ullis

Sand mellan tårna sa...

Du är riktigt modig..... som visar ett ostylat rum...hihi.... jag har många gånger tänkt visa Mandas rum ,, men vänder i dörren och tänker NIX!!!

Och hemligheten med de flesta bilder är nog att de är superstylade..... för normalt sett så ligger det massor av leksaker, bilar, lego osv överallt i vårt vardagsrum..... Jag vrider kameran dit jag själv vill...hihi, men det är ju en hemlis, så schhhh.....

.... och sängen är inte alltid så där supersnyggt bäddad.... kanske fem av veckans sju dagar.... tror jag!

Kram L

MiaMaria sa...

Hej!

Härligt med lite ostylade bilder....för visst har de grejer och det lite här och där ibland...

Ha´en bra morgondag!
MiaMaria

Leva som jag sa...

förstår att det är jobbigt att komma tillbaka till plugget!!Mycket att läsa och ta in! Visst du visar ju precis som det ser ut när barn lever rövare, vi har det precis så hemma, klart att det inte är vi som bestämmer ang inredning när barnen går över bebisstadiet, värker i mitt hjärta när Ludvig klistrar fast klistermärken och annat på den fina tapeten, men det är ju så det är,min man får säga till mig ibland att allting inte handlar om inredning ;.) Gör det inte???? Har varit på loppis i dag och gjort lite fynd, visar snart!! Känner för att surfa runt lite nu,
kramar M

Gårdsromantik sa...

Jag har aldrig fått läm på fonetik - är nog "tondöv".
Vilket häftigt rum!

Snygga kuddar och de där lp skivorna!

Kram Maud

Rosa Hemmet sa...

Tjo, vad kl att bjuda på lite verklighetsbilder, sånna skulle jag aldrig våga mig på ;p Tavlan som hon stylat sig till marilyn på var ju superkul, en jättebra idé ju! :D Ha det så nice!

Vägen till Drömhuset sa...

hejhej! va kul att se din sons rum. jag tycker det är så roligt med syskonbarnen nu när de är lite större och de verkligen visar personliga intressen och personligheter. vad kul att han lyssnar på gamla lp-skivor! jag har mina kvar, har bland annat linus wahlgren "jag är en astronaut", det är en klassiker!

hoppas du får en underbar torsdag!

kram sara

Anonym sa...

Hejsan!
Hittade hit av en slump! Vilken trevlig blogg.
Jag har en liten "Edvin" hemma jag med, fast han är 19 år idag :)
Det är kul när barnen växer upp och de blir "sin egen", med sin musiksmak osv.
Tavlan med "Marilyn Monroe" var riktig häftig!!
Tänkte läsa vidare på din blogg...
Önskar dej en fin dag!!

Hälsn Maria

Tilda sa...

Hej :)
Lyder uppmaningen att lämna ett avtryck innan jag klickar vidare!

Mysig blogg.. Den känns så äkta!