tisdag 26 augusti 2008

Badsalt!

Först kan jag berätta att hästen mår bättre. Förstoppningen löstes av sig själv men hon var såklart väldigt tagen. Idag ringde dem och sa att de sett en liten skada på matstrupen och att hon hade en infektion. Vad denna skada innebär visste de inte men hon ska bli bra igen. Antagligen får vi hämta henne på torsdag. Usch vi har varit så oroliga och det är inte roligt att tänka på att hon är där och känner sig dålig. Skönt är dock att de har ständig koll på henne och hon får smärtlindring.Igår gjorde jag mig lite badsalt med lavendelblommor. Det ska jag ha nu när det blir höst. Då ska jag kura i badet med en bra bok eller tidning. Jag köpte ju lavendelblomor i somras i en affär i Lindesberg. Lite har jag använt till doftpåsar men nu tog jag lite till badsalt också. Tyvärr hittade jag ingen riktigt bra burk så tillsvidare ligger det i en honungsburk men en liten virkad duk som lock.

Jag har inte hunnit hälsa på er alla i samma utsträckning som jag brukar. Det har ju varit lite mycket. Jag hoppas att det lugnar ner sig nu.
Många kramar från mig!

12 kommentarer:

chokladblomma sa...

Usch vad jobbigt med er ponny, (väldigt söt förresten!) det är alltid jobbigt när djuren blir sjuka. De kan ju liksom inte säga vad det är.. Lite krasst får man väl säga att det var tur att det "bara" var foderstrupsförstoppning, tarmvred är ju än värre...
Krya på den!
/A

Vägen till Drömhuset sa...

vilket fint badsalt du gjort :) jag har bara tagit in min lavendel o har de i buketter :) kanske ska göra salt av det, för jag älskar att bada :)

grattis i efterskott på bröllopsdagen :)

stor kram sara

Fröken Fräken sa...

Vad skönt att det verkar lugna ned sig och bli bra igen! Jag har hållt tummarna och hovarna ;-)
Det hade varit skönt med sådant där lavendelbadsalt här med, ska nog hitta på något med min lavendel snart.

Anonym sa...

Du har en utmärkelse att hämta i min blogg!

Må så gott!

Leva som jag sa...

Härligt med lavendel i badet!! Så gott att hästen är på bättringsvägen!! Förstår om du var orolig, det var jag också fastän jag varken känner dig eller hästen "fniss" Ha det bäst
kramar M

nea i det gula huset sa...

Men åhh vad skönt att det är bättre med hästen!
Jag har tittat in här massor med gånger för att se om du skulle ha skrivit ngt..nu kan jag alltså pusta ut! :)

Vad mysigt det låter med lavendelsalt. Hade vi bara haft ett badkar hade jag oxå gjort mig lite. Kanske kan göra lite till fotbad!?
Din burk är fin som den är tycker jag. Eftersom du piffade till den med en duk så syns det ju inte att det är just en honungsburk!

Kram Nea

Frida sa...

Hej!
Mysigt med lavendelsalt.Det är alltid trevligt att ha. Vad bra att er häst mår bättre. Det är aldrig kul när djur inte mår bra. Måste säga grattis i efterskott till bröllopsdagen! det hade jag missat:-(
Ha en bra vecka!
Kram Frida

Vitt är vackert sa...

Va skönt att hästen mår bättre!!!!

Vilket fint badsalt du gjort. Badkar är ett måste för oss sen när vi gör om badrummet. Har tyvärr inget nu, skanar det verkligen för jag älskar att bada...

Kraam Ellinor

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

Så skönt att hästen mår bättre.det är jobbigt när djuren blir dåliga.De är ju nästan som ens barn.

bröllopsmiddan får ni ta igen en annan dag...*LER*

Härligt badsalt du gjort.
Bra gåbort present.

kram Nill

Lilla huset på prärien sa...

Åh så skönt att det är bättre med din häst! Det är inte roligt med djur som är sjuka. Inte så billigt heller... så jag antar att det gör det ännu lite svårare att beta av saker på din "lista" som du vill ha. Vill också ha en Kitchen Aid. Önskar jag kunde åka till USA och hämta hem en, de är så mycket billigare där. Ja, man skulle kunna handla ihjäl sig ;)

Vackert badsalt!!

Kram Jenny

Lilla Blanka sa...

Hej!

Det är jobbigt när någon inte mår bra..häst, eller barn..man blir ju superorolig oavsett!

Skönt att det är lite bättre!

Söta burkar..tycker det var fint med honungsburken och spetsen.

Kram
Mia

Anonym sa...

Hej och hå!
Vad skönt att höra att lilla kusen mår bättre. Det är alltid så spänt innan man får reda på vad det är för fel mm mm.
Fin glasklocka! (Jag har likadan)
Måste också hitta lite notpapper. Ska göra en massa tvålar har jag tänkt mig..

Må gott!

//Cissi