tisdag 22 juli 2008

Sol igen!

Ja så fick vi lite sommar igen då. Här i Linköping har det varit en underbar dag. 25 grader varmt och sol hela dagen. Ungarna har legat i poolen hela dagen, överlyckliga förstås. Nu verkar det som om det skulle vara fint ett tag. Jag håller tummarna för riktigt än vill man ju inte ha höst.



Så här ser det ut framför vår pool just nu. Murgrönan växer till sig och börjar slingra sig upp på muren. Lavendeln blommar och doftar fantastiskt. Det här är mitt favorit land i vår trädgård. Nere till vänster har Vilgot planterat några smultronplantor.


Den här hinken har jag grävt upp i skogen i en skrothög. Den planterade jag lite blommor i som trivs ypperligt där. Vill än en gång tacka alla som besöker mig och som lämnar en kommentar. Jag blir så glad och läser dem flera gånger.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att plantera i den gamla hinken. Åhh, lavendel bara älskar jag. Här har vi också haft toppenväder idag. Nej, man vill verkligen inte ha höst riktigt ännu..
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Här har det också varit varmt o skönt och barnen har för första gången på två veckor varit ner till sjön och tagit sig ett dopp.
Tänk vilken skatt du gjorde i skrothögen, blev jättesnyggt med blommor i.

Kram Ullis

Grodmamman sa...

Härligt med pool när det är så fint väder. Jag satt en stund på vår altan och lyckades få lite färg såg jag när jag senare gick in! Nu var det mer åt det röda än bruna hållet, men men!:)
Imorgon får det bli någon badstrand med barnen och då smörjer jag mig med faktor 15!:)
Kram

Gårdsromantik sa...

Vilken snygg hink! Vad bra att ni har fint väder - här regnar det om vartannat men vi storstädar inför husvisning så det gör inte så mycket.

Kram Maud

My Lovely Things sa...

åh vad härligt med bad i pool..det har vi börjat prata om att skaffa med..kanske nästa år..

Ha det så gott..
oj glömde..vilken skatt att hitta hinken..

Kram anna

Flingan sa...

Vi väntar med spänning på att värmen ska nå oss här uppe i norr. Imorgon ska det slå till och jag är beredd med bikini och svala drinkar....:))
Lavendel är så vackert att det gör ont i hjärtat. Vill gärna ha med det luktar för mycket för min allergiska näsa, men det går ju att sukta över dom på bild..
kram

Vitt är vackert sa...

Tack snälla du för omtanken.

Ni verkar haft en härlig semester på gården, och fina bilder visar du! Fina upphittade hinken!
Jag är så avis på er pool. Hade behövts idag för att svalka av sig...

Ha det bra!

Kram Ellinor

Madeleine Berglund sa...

Hej!Ååå jösses vilken fin ljuslykta du har köpt, klädnyporna i trä är väldigt söta. Så du har sett Magnus Uggla, vilken lyx. Jag tycker han är jätterolig=) Ha de gott! Kram Madde

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej vännen!

Men du vilken underbar lykta.Förstår att du inte kunde motstå den....
Vilket fynd du gjorde i skrothögen..GRATTIS!

Ha det bäst.
Kram Nilla

Anonym sa...

Vad avis jag blir... här uppe i norrland tycks aldrig solen vilja infinna sig. Håller tummarna att den visar sig i alla fall en liten stund idag :)

Alexandra sa...

Ja visst är det underbart väder! Dessvärre är vi förpassade till tvättstugan idag... Inte kul, men bor man i lägenhet så gör man.

Då ses vi säkert på Ljungsbro marknad :) Jag brukar stå precis utanför Hemköp och antar att jag får samma plats i år igen.

Kram Alexandra

Rosa Hemmet sa...

Kul och se att det växer... p smultron.. mmm, så gott! Ha det fint.

Rosa Hemmet sa...

Kul och se att det växer... p smultron.. mmm, så gott! Ha det fint.

karofina sa...

coolt att du hittade den gamla hinken i skogen :)

din blommor ser välmående ut, mina behöver verkligen lite omsorg nu. kanske dax att pyssla lite i morgon, de har ju blivit lite bortglömda i all renovering :(

kram!

Anonym sa...

Vilken härlig plantering! Och hinken... jättefin!
Fin lykta har du inhandlat också.... och baljan och ljusen. Sitter och njuter av vackra saker!!!!!!

Må gott och njut i värmen!

//Cissi