lördag 19 juli 2008

Röe gård

Nu har vi som sagt kommit hem från västkusten. Veckan tillbringades på Röe gård utanför Lysekil. Klicka HÄR om ni vill läsa om det. Ett perfekt ställe för barn och föräldrar. Det ligger nära Åbyfjorden, promenadavstånd till krabbfiske, det finns massor gosiga djur, Maria (som äger gården tillsammans med Paul) har ett café och en butik på gården och såklart en massa traktorer osv. Vädret har väl varit lite si och så, vi har inte badat så mycket. Men vi har åkt runt och varit i bla Hunnebostrand, Bovallsstrand, Ramsvik, Munkedal och höjdpunkten Liseberg. På Liseberg var vi dagen efter olyckan, men vi tänkte inte på den utan hade superkul ändå. Sedan är det ju kul att vara på Röe, eftersom det är café och butik så rör det på sig, mycket folk hittar dit. I huset ovan bodde vi på övervåningen, i det rummet F och jag hade sägs det att Bellman har bott! Innanför de gröna dörrarna till höger har Maria en del av sin butik. Sedan har hon café och butik i huset mittemot, ett gammalt sädesmagasin.



Jag har ju handlat en del. Inte på loppis för det hittade vi inte någon bra men i Marias butik. Hon har så mycket fint bla från madame Stoltz, House doctor och mycket annat. Vad jag köpte visar jag i morgon. Nedan lite bilder från butiken och cafét.






Jag har ju namnsdag idag och Edvin och Melker hade köpt varsin present till mig på Röe. Av Edvin fick jag rostvålen och av Melker snäckan, gulligt va?


Nu laddar vi för konsert!

11 kommentarer:

Hagbacken sa...

Åh vilken härlig sem ni verkar ha haft! Och grattis till namsdagen då! Gulligt av pojkarna!

Kom in och tävla hos mig!

Kram Linda

Alexandra sa...

Grattis på namnsdagen! Gulliga pojkar du har! :) och vad mysigt ni verkar ha haft det! Så fin butik också.

Vi var i valet och kvalet om vi skulle på den konserten ikväll också, men vi ska på en annan i slutet av augusti istället :)

Roligt med sommarstugan också, att vi håller till på samma ställe nästan. Men våran ligger ungefär 5 km innan Sandviks camping men på Roxensidan.

Ha det så trevligt ikväll på konserten och hoppas vädret blir bra!

Kram Alexandra

Frida sa...

Hej!
Verkar vara ett härligt ställe att semestra på. Mysig liten butik, där hade nog jag också kunnat göra av med lite pengar. Ska bli spännande att se vad du har köpt sedan.
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Frida

lilla h sa...

GRATTIS på namnsdagen! Såna små sötnosar du har som köper presenter till dig!
Så roligt med en lite annorlunda semester.
Kram Helena

Grodmamman sa...

Grattis på namnsdagen! Ni verkar ha haft en bra semester trots att det inte var badväder!:) Mysig butik, en sådan som man kan handla hur mycket som helst i antar jag!:)
Kram

Gårdsromantik sa...

Vilket mysigt ställe ni varit på med härlig butik och café!

Du fick jättefina presenter av grabbarna - dom verkar ha koll på vad du gillar.

Kram Maud

Ullis/Leva på landet sa...

Vilket ställe ni bott på. Det hade nog blivit dyrt om jag skulle bott så nära den affären. Grattis på namnsdagen. Vilka gulliga söner du har som köpt sådana fina presenter. Hoppas konserten blir bra.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Änglahem sa...

Ajaj....jag "kände" EN Sara till...GRATTIS på namnsdagen!!!!

Vilket ställe ni varit på! Verkar ju vara helt underbart!! Men...aoch...att det finns en så fin butik där också...inte bra för semester plånboken!*tihi*

Spännande att se vad du köpt.

Kram, Ulrika

Mjuka sa...

Det blir verkligen till att boka till nästa år, ser ju jättemysigt ut!! Perfekt att ha med grabbar dit med det du beskriver. Butiken verkar ju vara jättemysig
kramar Malin

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilka härliga presenter från barnen:)

Ni verkar ha haft en mysig semester trots regnet! Liseberg är ju alltid kul, men visst är det lite otäckt när det händer olyckor!

Den butiken såg jättemysig ut:)

Kram Annica

Fröken Fräken sa...

Låter som ett väldigt mysigt ställe att tillbringa sin ledighet på. Jag blir riktigt sugen själv!