torsdag 3 juli 2008

Coola koppar!

Nu har vi kommit hem från landet. Vi har haft det skönt, solat och badat. Igår träffade vi min bästa vän Sofie och hennes 3 barn (de är lika gamla som mina 3). Hennes man jobbade så hon kom ut och umgicks lite. Hon hade med sig två paket till mig, så snäll och gullig är hon :-) I morgon får ni se vad det var i dem. Nu ikväll har jag varit på bio med min kompis Anna. Vi såg Sex and the city sedan gick vi och käkade, det var jättemysigt! Jag kan rekommendera filmen.


När jag kom hem surfade jag in på Inreda och beställde lite coola kaffekoppar. Det finns inget shabby shic över dem bara crazy, fantastiska och underbara. Det kommer bli härligt att dricka kaffe ur dem. Jag beställde en i varje färg. Även om jag gillar det gamla, lantliga, vita så älskar jag även ny design och färg. Hos oss är det en härlig blandning, det gillar jag. Hur har ni, kör ni samma stil rakt av, eller blandar ni? Kul att veta.

11 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Åh vilka läckra koppar - dom skulle jag också kunna tänka mig - snacka om glamour.

Jag gillar ju timmerväggar och mer gustavianskt grå blått vitt.

Vitt med lite brytning. Och så mycket härliga färgkontraster.

Kram Maud

Living by Milla sa...

Vilka färgklickar! De livar upp den deppigaste! :)

Jag vill ha ljust som bas men älskar också färg,helst rött och rosa.

Ha en härlig fredag!
kram Camilla

Anonym sa...

WOW! Läckra!!
Måste ändå säga att det inte inns mkt färggrannt härhemma. det mest färggranna är nog lexingtonkudden i soffan som är i USA-flaggans färger. :-) Men självklart ska man våga blanda in andra stilar. Det är ju så ett hem blir personligt. En skön mix av sånt man själv tycker om!

Blir så glad av dina kommentarer i min blogg! De värmer verkligen!

Ha en skön helg!
Kram!

Ullis/Leva på landet sa...

Fräna koppar du har köpt. Här är det en salig blandning som gäller också. Kul att blanda sådant man gillar.

Kram Ullis

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Coola koppar!

Låter jättekul att ta en fika:) Men nu vet jag ju inte om jag kommer till Linköping på ett tag...När jag jobbar är jag ju där varje dag...så det är lite skönt att slippa eländet;)

Hör självklart av mig om det blir aktuellt! Annars är du hjärtligt välkommen hit på en fika:)

Kram Annica

Lilla huset på prärien sa...

Hej! Jag gillar också Inreda. De har coola och fina saker, har köpt en hel del Rice från dem. Roligt att läsa din blogg och att du också har tre barn... om än lite äldre. Längtar tills mina blir några år äldra och kanske... kanske... pyttelite lättare?!

Kram Jenny

Grodmamman sa...

Här det en ljus bas och mycket ek i möbler och inredning. Barnens rum är ganska färgrika, i alla fall dotterns, men de har fått välja allt själva. I resten av huset är det mest naturnära toner, typ beige, brunt, grönt. Kan sätta dit någon riktig färgklick ibland, men tröttnar snabbt. I vårt sovrum har vi just nu röd-vit-rutiga påslakan och de gillar jag mycket!:)
Jag tycker att man kan blanda olika stilar. Ett hem ska vara personligt och användas. Har svårt för hem där det knappt syns att någon bor.
Kram

A home far away sa...

Håller med, kopparna är fantastiskt crazy:-)

Ha en fin helg

Kram från Singapore

karofina sa...

hemma hos oss är det oxå en härliga röra av gammalt o nytt. känner mig som om jag hade delad personlighet ibland, haha!

kopparna är gööör läckra, har sett dem hos en annan bloggare innan o blev tok-kär. men det där skulle VERKLIGEN inte passa hos mig, även om jag vill ha det ;)
karmar, trevlig helg på er, hopaps ni får bada mycket i poolen! :)

Anonym sa...

Hej du!

Coola koppar! Jag blandar själv efter tycke och smak. Det är ju iallfall jag som bor i mitt hus så ingen annan utöver familjen bestämmer hur vi ska ha det!

Må gott!

//Cissi

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Innan vi flyttade till det här huset så hade jag mer modernt stuk på inredningen. Men nu kör jag mest en och samma stil faktiskt. Det kan bli lite tamt ibland, så jag kanske också ska beställa lite koppar i galna färger! ;)