tisdag 8 juli 2008

Astrid Lindgrens värld

I dag har Vilgot och jag varit på Astrid Lindgrens värld. Med var min kompis Anna med sonen Edvin som är Vilgots bästa kompis. Vi hade tur med vädret inte en droppe regn. Killarna var jätteduktiga och hade roligt hela tiden. Dagens höjdpunkt var Pippi, där stod vi i 2 timmar. Vi hann se tre olika föreställningar under den tiden. Den bästa föreställningen var när Kling och Klang kom, det tyckte mammorna också :-) Vilgot tyckte också det var spännande och läskigt i Törnrosdalen när vi träffade Tengils riddare. Som sagt vi har haft en toppendag. Här nedan ser ni två små trötta hjältar med varsin fin Tengil riddarhjälm.


Jag har fått en ny utmärkelse. Denna gången av Ellinor med bloggen med det fina namnet Vitt är vackert. Jag blev superduper glad. När man får sådan här uppskattning blir man glad och rörd. Detta och alla goa kommentarer gör att jag fortsätter blogga. Tack alla ni som besöker mig.


Utmärkelsen skickar jag vidare till en person. Den här person är en av anledningarna till att jag fortsatte blogga i början. Hon var den första som kommenterade att hon gillade min blogg (förutom nära och kära) och var den första som länkade mig. Hon är fortfarande en trogen besökare här hos mig och det är jag glad för. Vem är det då?
Jo GRODMAMMAN, tack för att du finns!

20 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Det är verkligen ett barnens paradis där i Astrid Lindgrens värld, var där när min bror var en tvärhand hög (nu är han 27!!) så det var ett tag sedan...

lilla h sa...

Grattis till dina fina utmärkelser!
Visst är det mysigt i Astrid Lindgrens värld?!! Vi var där i fjol och min dotter var helt trollbunden - allt från sagorna fanns ju där! Vi vuxna njöt också av de fina miljöerna och de duktiga skådespelarna. Vi återvänder gärna när lille sonen blivit lite större!
En sån fin bräda du har, passar så bra vid ert bröllopsfoto!
Ha det bra!
Kram Helena

Lily of the valley sa...

Grattis till den fina utmärkelsen!
Visst blir man glad :D

Vi har aldrig varit i Astrid Lindgrens värld. Det verkar vara underbart där. Nu är min son snart(om 10 dagar) 17 år. Jag döpte honom efter lillebror Lejonhjärta och den matglade rövaren i Kamomilla stad :D

Ha de gott
kram Lily

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken härlig dag ni verkar ha haft. Där har vi aldrig varit. Nu är pojkarna lite för stora för att vilja åka dit. Grattis till dina utmärkelser.

karofina sa...

åh vad kul det måste ha varit på astrid lindgrens värld! har aldrig vatt där, men alla säger att det är ett måste :)

grattis till awarden, kul med alla utmärkelser som cirkulerar :)

kram!

Gårdsromantik sa...

Grattis till din fina utmärklese!

Astrid Lindgrens värld verkar vara ett helmysigt ställe både för stora och små. Så fina miljöer.

Kram Maud

Sand mellan tårna sa...

Grattis till din fina award. Lustigt att du tänkte just så. För jag fick samma award för 2 dagar sedan, och jag tänkte skicka den vidare till Nettan, som var den som fick mig att börja blogga. Men, för mig stannade det vid en tanke, som jag inte hunnit verkställa..... måste, måste.... samma dag fick jag ju även en fin award från dig.....

Kram L

Grodmamman sa...

Tusen tack för utmärkelsen! Din motivering gjorde mig så glad att jag skrattade högt!:) Ska fixa in den på min sida imorgon.
Astrid Lindgrens värld har vi också varit på och det var mycket uppskattat.
Kram

MiaMaria sa...

Hej!

Visst är det underbart i Astrids värld...

Och grattis till dig!!!!

HA´nu det så gott!
MiaMaria

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Grattis till den fina utmärkelsen! En del människor känner man direkt samhörighet med trots att man inte träffats i verkliga livet:)

Härligt med besök i Vimmerby. Vi funderar oxå på att sticka dit i sommar. Vi har varit där tidigare med de större barnen men vill ju att även de små ska få uppleva Astrid Lindgrens värld.

Kramkram
Annica

Inspiration i vitt sa...

Varit till Astrid Lindgrens värld många ggr med mina barn när de var små,
förstår att ni hade roligt det är ett ljuvligt ställe att besöka med barnen.
Kram på dig/Ingela b.

Living by Milla sa...

Grattis till den vackra utmärkelsen! Jag blir också lite rörd när du berättar din lilla historia om ditt bloggande, så fint och värdefullt!

Vilken mysig utflykt ni har gjort med sönerna. Det var flera år sen vi var där nu, åren går och barnen blir större och då blir det annat.

kram
Camilla

Leva som jag sa...

Grattis Sara till utmärkelsen!!! Den är du väl värd!!Astrid Lindgrens värld är ju så mysigt. Vi skall nog också ta en tur dit i augusti. Har ju en liten Emil hemma och en sjörövarfabbe :-)
Ha en skön dag
kramar Malin

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Grattis till utmärkelsen både till dig och grodmamman! Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Förstår att Kling och Klanf var höjdarnumret!

Hoppas du får en trevlig dag!

Kram Linda

Rosa Hemmet sa...

hej du! Söta loppisfynd du gjort! :D Verkar som att ni har haft en trevlig vistelse på astrid lindgrens värld! Tror att de vuxna har roligare ä barnen ibland :P Grattis till awarden! kram

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad roligt med Astrid Lindgrens värld! Där var vi förra året, gillade det jättemycket. I år blir det av till Lalandia i Danmark istället. Grattis till din utmärkelse!

Kram Jenny

Inne o uteliv sa...

Har hört att Astrids värld ska vara så bra. Jag älskar Astrid Lindgrens böcker och så fort lillen blivit större blir det en resa dit. Ni verkar haft en mysig dag.
Grattis till utmärkelsen!

Ha det så bra!
Kram Åsa

Frida sa...

Vad kul med Astrid Lindgrens Värld. Där har jag inte varit sedan jag var liten. Och grattis till utmärkelsen! Den är du väl värd!
Kramar Frida

Vardagslycka sa...

Grattis Sara till utmärkelsen! Den är du värd!
Vad kul det låter med besök i Vimmerby! Vi har varit där ett par gånger när barnen var mindre men det börjar bli några år sen nu...
Ha ett bra slut på veckan!
Kram, Carina

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan Sara!

Grattis till din nya award.Awarden haglar över dig.Inte undra på...så som du är trogen bloggare.både med egna inlägg å kommentarer hos oss andra.

så fräcka kaffekoppar.Var har du köpt dom?

Kul med pippiland....älskar det stället.Vill snart dit igen.

Kram nilla