söndag 1 juni 2008

Utmanad och annat.

Jag har fått en utmaning från Millas mirakel. Har även fått andra utmaningar men idag tar jag den här.
1. Vad gjorde du för 10 år sedan?
Arbetade som personlig assistent, tränade styrketräning 5 ggr i veckan och blev gravid med Edvin.

2. Fem saker på min att göra lista.....
Måla vitt inne (alla fönsterbrädor, smygar, lister), måla klart inne vid poolen, tvätta sofföverdraget, skriva min opponering och fixa familjekväll i Melkers klass.

3. Godis du gillar....
Smågodis och choklad.

4. Saker jag skulle göra om jag var miljonär.
Köpa en ny bil, köpa en hästgård på landet, resa med barnen.

5. Platser jag bott på.
Tråkigt nog bara Linköping.

Utmaningen skickar jag vidare till: Karofina, Lilla huset på berget och Lantliv i lägenhet? om ni vill och orkar.

Nu till något helt annat, jag har hittat ett fönster till. Just nu står det i sovrummet, vet inte om det ska få stå där eller om jag ska sätta upp det på väggen. Måste känna mig för lite, det är ju ganska fint att bara ha det stående där. Beslutsångest!!!



Tänkte visa vår fina dopklänning som hänger i sovrummet. Den har Fredrik haft när han döptes sedan har hans syskons barn döpts i den och så klart våra tre killar. Helgen har varit helt underbar, varmt och skönt. I går tävlade Edvin och blev 7:a han var så nöjd och idag spelade Melker fotbollsmatch, en riktig sporthelg men vi har även hunnit att umgås med vänner och såklart bada.


Önskar er en fin vecka, min sista innan sommarlovet!

18 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att få veta lite mer om dig. Det har verkligen varit en underbar helg. Dopklänningen var söt. Tyvärr har inte mina barn kunnat ha min gamla dopklänning. De har varit alldeles för stora då vi döpt i samband med äldste sonens föedelsedag varenda gång. Här har det varit masdräkt som gällt. Du har tur du som bara har en vecka kvar till sommarlov. Jag jobbar tre till innan jag får mitt sommarlov.
Kramar från Ullis

Hagbacken sa...

Jaha, hallå på sig...vad roligt...slipper jag fundera ut vad jag ska hitta på annars i mitt nästa inlägg. Självklart antar jag utmaningen!! Ska fundera lite tills imorgon....

Vad härligt med dina sport-killar...du måste ha fullt upp!!
Jättefin dopklänning, kul att alla 3 haft den!

Kram Linda

Vit Spets sa...

Sporthelg med barnen är jättekul!Visst är det roligt att ha en dopklänning som alla är döpta i, vår hänger ju i hallen som du kanske sett tidigare... sommarlov har jag redan, jiipii
Kramis
//Siv

sand mellan tårna sa...

Superfin visningsbild..... syrener är så vackra, skoj att du byter den så ofta....

Ha en bra sista vecka på jobbet...

Kram L

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Halloj! Jättesöt dopklänning! Jag har faktiskt min hängandes i sovrummet. I den har både jag och mina tre syskon samt mina fyra barn och så syrrans två troll döpts. Så det är med stor glädje den får hänga och påminna om all lycka.

Kul att få läsa lite mer om dig. Jag har själv fått utmaningen och ska ta tag i den i veckan, kanske redan i morgon...

Kram Annica

Anonym sa...

hej sara! tack för den snälla kommentaren inne hos mig :) blev så glad :) vilken fin blogg du har, och vad kul att läsa din utmaning :)

stor kram sara

Vardagslycka sa...

Vad kul att få veta lite mer om dig! Och vilken fin dopklänning du har! Kul att den får hänga framme.
Önskar dig en härlig vecka med sol och glädje!
Kram, Carina

Rosa Hemmet sa...

Vilket vackert fönster och jag håller med om att det gör sig väldans bra där det står! Dopklänningen var helt bedårande:) Fina spetsgardiner du visar nedan, jag har verkligen börjat gilla spets fast det inte riktigt är min grej :p Eller? Härligt det ser ut med poolbilderna, man blir smått avis!

Lina sa...

Hej!
Givetvis antar jag utmaningen! ;- ) Återkommer lite senare med den! Får fundera vem jag ska skicka den vidare till! Kul att läsa dina svar på frågorna. Nu känns de som om man känner dig lite mer! ;- )

Oj, nu hade jag missat flera inlägg! Man slarvar lite med bloggandet nu när de är så fint väder! ;- ) Din drivbänk gillar jag verkligen!!! Var har du köpt den?

Poolen verkar ju ha varit en FANTASTISKT bra investering! Den har ni ju användning av FLERA månader om året! Sambon och jag fick avundsjukt titta på när Lilla E plaskade runt i sin lilla pool i går eftermiddag. De såg verkligen UNDERBART ut!

Må så gott!
/ Lina

Mia sa...

Men Linköping är en underbar stad! Lagom storlek och mycket kultur och affärer.

Kram Mia

Mjuka sa...

Vilken otroligt söt dopklänning!! Och fönstret skall vi inte prata om!! Drömmer om att hitta ett sådant!
Hoppas du får en skön sista vecka!
Kramar Malin

Grodmamman sa...

En vecka kvar till sommarlov, det lät härligt! Här är det 2 veckor kvar till sommarlov och ytterligare 2 veckor till min semester. Längtar, särskilt när det är så underbart väder! Våra barn är döpta i samma dopklänning som sambon, hans far och farfar. Även sambons barn är döpta i den.
Kram

Vitt är vackert sa...

Kul att få veta lite mer!
Vilka fina gardiner, i förra inlägget! Å så fin dopklänning! Kul att så många döpts i den.
Ha det härligt i solen, å i Poolen!

Kram Ellinor

Änglahem sa...

Nämen....var har jag varit???....så mycket jag har missat......skyller på värmen!!*tihi*

Din drivbänk är så fin, sån skulle jag inte tacka nej till! Får visa gubben den....han har ju inte nog att göra*hihi*....får hålla igång dom där gubarna så de inte sitter o latar sig*haha*

Pool...vilken härlig pool....där hade jag gärna svalkat mig nu...*pust*

Må så gott!
Kram, Ulrika

Fröken Fräken sa...

Skönt att läsa att fler är fönstergalna.. så att det inte är något fel på mig! Roligt när man fyndar!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan!

Rolig läsning om dig.
dopklänningen är jättesöt.vi har oxå en som gått runt i släkten.min bror fick den 1970 av sin fadder.sen har jag å 2 kusiner till oss haft den + våra barn.moster har broderat våra namn å dopdatum på ett av banden...jättesött!

Kram Nilla

Anonym sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft lite av allt möjligt har ni fått ihop. Jag vill också ha ett fönster. Det är fint att bara ha det stående eller att sätta upp på väggen. Jag skulle vilja ha en gammal dörr också. Har sett någon ha en sådan på väggen hängandes super snyggt! Må gott i värmen det är så skönt!

Anonym sa...

Förresten en rolig utmaning du har gjort!