fredag 9 maj 2008

Tomt i fönstret


Nu har mina Mårbacka fått flytta ut på altanen, inte bara på dagen utan dygnet om. Detta har resulterat i att det är väldigt tomt i hallfönstren. Det enda som finns där en liten "plättar i luften" min ljusstake och ett glas med lite sticklingar. Jag måste helt enkelt handla igen, för så tomt kan man ju inte ha det ;-)


Har faktiskt handlat idag igen, blommor. Köpte lobelia, tagetes, pelargoner och hängpelargoner. Nu har en del av penséerna fått flytta på sig (tröttnar så fort på dem).Poolen har blivit av med sitt vintertäcke (dvs plåtar), vi håller på att fylla upp den och ska starta igång den ikväll (ni ser på bilden att jag inte hunnit måla insidan på muren ännu). Bad dröjer dock några dagar, den ska ju värmas upp och sedan måste man göra en klorchock för att döda alla bakterier. Det är inte bra att bada när det är så mycket klor i, men på söndag kanske vi kan inviga den. Barnen längtar!
Hoppas att ni får en fin helg, alla bloggvänner och alla andra!

10 kommentarer:

K sa...

Först ut ;D
Gu så häärligt me pool...
Visst känns det bra när man kommer på en anledning till att shoppa... ;D klart du lär ta en tur nu, tomt vill vi inte ha det ;)

Jag kan lova att du klara att sy en sån rullis...den är väldans enkel...klarar jag det så gör vem som helst det...Det är ju bara en fuskis ;D
Ha en härlig pingst Kramar/K

Minikex-living sa...

Men är det verkligen sant att ni har pool. Guursålyxigt!!!
Vackra blommor du köpt. Känner igen det där med att det blir tomt. Men jag har kommit på att jag kan inte köpa blommor så det finns överallt. Då glömmer jag dem och de dör.
Hoppas du får en skön helg
kramar Malin

Tingeltangel sa...

Lite tomt i fönstret men urfint på altanen istället. Vad härligt med pool. Det skulle man gärna ha nu när det är så vackert väder.

tess sa...

Hej kul att du kikade in till mig,och lämnade ett fotspår.Ser underbart ut med pool.......
Själv här uppe i norr har våren just anlänt.
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kramis Tess

Fröken Fräken sa...

Vad mysigt och somrigt att se blommorna ute på "grönbete". Vill också flytta ut mina, de brukar börja växa som ogräs då. Var också sugen på lite sommarblommor igår, men det blev ju tyg istället.. Så det kan gå! Ha en trevlig helg!

Villa elva-kulla sa...

Vilka härliga bilder. Ser ut som sommar.
Ha en toppenhelg! / Jennie

Vit spets sa...

Hej där!
Vi är piggare - så det var nog en kortvarig variant ;-) men du va härligt med pool måste vara så skönt...självklart måste du inhandla lite blommor - alltid kul... jag ser att du oxå nätshoppar - skulle vilja ha en sådan fruktkorg jag med...
Kramis
//Siv

Grodmamman sa...

Härligt med pool! Idag har jag också varit och handlat blommor, ett träd och en buske. Det får bli em jobb att få ner dem i jorden här hemma.
Kram

Gårdsromantik sa...

Vad kul att måsta handla! Jag letar alltid efter orsaker.
Vad härligt med en egen pool.

Ha en fortsatt trevlig Pingst!

Kram Maud

härliga saker sa...

Så fint du har gjort på altanen det är härligt att äntligen ta ut blommorna.

Vilken jätte fin pool ni har,vi har en också men en sån ovan på mark.
Trevlig pingst kram y.