onsdag 7 maj 2008

Sommar?

Det är helt underbart väder, det känns som sommar ute. Lite rädd blir jag faktiskt, hur kommer det bli i sommar? Är det här sommaren som kommer tidigt? Ja, ja jag njuter i allafall just nu, hela eftermiddagen har spenderats utomhus. Jag har målat muren vi har runt poolen, färgen släpper lite varje vinter. Så det är bara att ta fram färgburken när våren kommer. Det blev jättefint, har insidan kvar men färgen tog slut så det får bli i morgon.


Nu i kväll gick jag runt i trädgården. Allt verkar explodera och slå ut på en gång. Rabarberna har växt helt otroligt och det blommar överallt. Till och med äppelträden är på gång att slå ut. Nu är den underbaraste tiden tycker jag, inte för varmt och massor fina blommor.

Rapport från träningen: Wii fit är värd alla sina 1000:-, helt otrolig rolig träning, jag är "hooked". Ska ta ett pass till i kväll. Har ni ett Nintendo wii, köp ett Wii fit!
Kramar från mig!

11 kommentarer:

tess sa...

Hej så underbart med vår,hos oss har det inte riktigt slagit ut lika mycke.Kul att kika in hos dig.

kramis Tess på tildaochmamma

Fröken Fräken sa...

Sol, pool? Behöver ni någon som kommer och provbadar?! ;-) Själv håller jag på och målar ett fönster, ett lite mindre projekt!

Minikex-living sa...

Pool!!! Vilken lyx. Instämmer med föegående talare. Här målas det på en spegel och en tallrikshylla,
Vårkramar Malin

Anonym sa...

Härligt med trägård! Helt underbara bilder, jag har köpt högar med frön idag som jag ska ha ut i rabatterna sen! Kram på dig!

Anonym sa...

Så fint du har. Lycka till med utbildningen. Jobbar själv som lärare just nu. Då hinner man aldrig njuta av maj! Hälsningar Lotte i Småland

Kol&Rosors sa...

Vilka härliga bilder du visar...äppelblom den väntar jag på...

Vilket jobb att måla muren...hade du sol på dej...lite färg på skinnet kanske... Jag målade i söndags & lyckades få lite färg...

Ha det så gott & en härlig torsdag!
Kram L-Lott

Klewa´s krypin sa...

Hej Sara! =)

Tack detsamma, och va roligt med en hästkille! Lite ovanligt. Jag har en hästtjej. Vi har dock ingen egen häst, utan rider på en av stadens ridskolor. Drömmen för mig är dock sedan jag var barn att en dag få ha en egen häst.
Ni har sommar... Här ligger vi en hel del efter. Lite snö fortfarande där det varit stora högar, plus att isen på älven gick först igår. Nåja, tids nog kommer väl sommaren hit också.

Kikar in igen! =)

Kram
/Ewa

Lina sa...

Hej!
Va kul att du antog utmaningen! Nu känns de som om ”känner dig lite mer” ;- )

Ja, visst är de en UNDERBAR tid nu! Vi är ute länge på kvällarna nu efter att Lilla E somnat!

Allt växer så de knakar i trädgården och allt bara exploderar. Är så glad att vi är hemma större delen av den här helgen såå man hinner njuta!

Hoppas verkligen att detta inte är den sommar vi får utan att de blir MÅNGA soliga och ljumma kvällar att se framemot!

Må så gott!
/ Lina

Vitt är vackert sa...

Hej!

Visst är det häärligt! Men man får nog passa på att njuta som du säger. Kan aldrig lita på somrarna här längre!.. Förra året var det väl också så är fint på våren/försommaren, sen var ju resten av sommaren kass.
Guud va härligt ni har det med egen pool! Vilken lyx!

Buren är köpt på Åhlens!

Hoppas du får en härlig dag du med!

Kram Ellinor

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Underbart att våren äntligen är här! Jag hoppas på sommarvärme i helgen så att jag får gå ut i trädgården och måla och njuta:)

Kram Annica

Lily of the valley sa...

Jag har varit ledig idag, skulle gjort en massa i trädgården...Har mest suttit och njutit av vädret och läst lite tidningar.

Kram Lily