söndag 11 maj 2008

Poolen är invigd!

Äntligen har barnen (inte jag) fått bada i poolen. På eftermiddagen idag fick de premiärbada, det är redan 20 grader i poolen. Skönt tyckte barnen, alldeles för kallt för mig. Nu säger dem ju att det ska bli kallare igen, men vi får hoppas att det inte är så långvarigt utan att värmen snart är tillbaka.

Som jag skrivit tidigare slår ju alla blommor ut på en gång nu, i vår trädgård och kanske hos er andra också. Här ser ni att våra syrener snart är utslagna. När jag var liten brukade syrenerna blomma lagom till skolavslutningen. Något skumt är det med klimatet.


Idag har vi även hunnit med en sväng till landet, jag och min kompis Sofie stack till en loppis i Sandviks herrgård (nära landet). Det fanns inte så mycket "shabby chic" utan mer leksaker och barnkläder. Köpte crosskläder och skydd till Melker, ett nytt träns till Edvins häst, en tomatplanta och faktiskt två gamla kaffeburkar (bild kommer). Hursomhelst var det trevligt!
Jag önskar er alla en fin vecka!

16 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Vad underbart det ser ut. Inte nog med att det är svalt här (det känns så hemskt att säga "kallt" även om det känns så)nu har det börjat regna också. Här uppe är det nog mer normalt - inga syrener i blom, knappt ens lövsprickning. Pysslandet här hemma kom av sig.. Kanske lite söndagsstämning..??

Grodmamman sa...

Vi sa samma sak idag. Allt kommer att vara överblommat till midsommar om detta väder fortsätter. Lite lurigt är det! Tack för hjälpen med namnet på blomman, hade för mig att den hette så.
Badkrukefasoner kommer nog med åldern!:))
Kram

Millas Mirakel sa...

Åh, vad härligt !! Mina barn har en stark poolängtan nu men vi har faktiskt inte hunnit med poolen än. Väntar på poolöverdraget som vi har reklamerat, den har gått sönder i kanterna. :( Förhoppningsvis blir det poolpremiär i slutet av månaden här.

Simma lugnt !:)
kram Camilla

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Tack för tipset...min son har wii så jag kanske ska införskaffa det då..*s*

Kanonhärliga poolbilder....

Kramiz på dig....

~~*Pennyshouse*~~ sa...

oj så mycke jag missat här...på helgen sitter jag sällan vid datorn...gubbens då...hihihihi...när han åker till jobbet tar jag den åter.

så skönt det ser ut med pool...något vi funderar på varje år men kommer aldrig till skott...kanske iår...hiihhi..

kram Nilla

Anonym sa...

Härligt med Pool och vilka fina syrener! håller just på att planera inför en syrenhäck hos oss, men velar mellan vit eller lila buskar. Tiden får visa! :-)

Jönnik sa...

Hej! Jag har varit bloggledig ett tag. Så här har man mycket att läsa ikapp. Nu ska jag ta mig i kragen och börja blogga igen. Såg att du också shoppar en del blommor. Visst är det härligt!
20 grader i poolen...va varmt. Jag har varit hemma i Skåne och där var det 10 grader i havet. Vi badade inte men vissa badade allt.
Jenny

a home far away sa...

Låter härligt med ett premiärdopp men håller med om att 20 grader är i kallaste laget för min del också:-).

När vi flyttade i dec. 06 til Singapore då hade syrenen börjat att knoppa sig, så nog är det nåt sumt med klimatet, allt.

Kram Gunilla

Minikex-living sa...

Åh, så avis jag blir. Vill också ha en pool!!
Kul att få se de gamla burkarna
kramar Malin

karofina sa...

gott med en pool, men jag är värsta krukan så jag skulle nog inte bada så gärna, om det så var 25 grader! men barnen badar ju i typ 4 grader om det så skulle va sa ;)
klart värmen kommer igen, dessa dagar är bara till för att man ska sakna det varma vädret igen! :)
kram karro!

Vitfärg, romantik och rosor sa...

Hej där.
Guud vad härligt med poolbad redan och vad mycket fina blommor du satt ut, jättefint. Vi får hoppas på mer värme och bad snart. Ha det gott. Kram Annika.

Lily of the valley sa...

Det ser härligt ut :D
Ljuvlig bild på syrénen...

Ha de gott
kram Lily

Fröken Fräken sa...

Ja, man är ju lite urlakad nu, och funderar på ett bad. Här har man ju ingen pool, men just nu känns badkaret ganska lockande också!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ja visst är det lite skumt med syrenerna. För mig är det definitivt en avslutningsblomma men de senaste åren har de hunnit blomma över innan avslutningen är avklarad...

Härligt med bad i pool...

Kram Annica

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Tack för din kommentar!

Visst är det roligt att få paket, spec att få vinna något!!

Kraam Linda

Vit spets sa...

Hej Sara!
Allt går att fixa! Måste bara kolla upp hur alla andra gör med betalningar osv...har inte ens kollat materialkostnad - måste börja räkna! jag återkommer via min blogg, eller så hör jag säkert av mig...va kul att du tycker om den!!!
Kramis
//Siv