torsdag 22 maj 2008

Äntligen!

Nu idag skickade jag in min c-uppsats, det känns så skönt. Det har varit mer jobb med den än jag trodde, men som sagt nu är det gjort! Nu gäller det att läsa på den så jag kan försvara mig på opponeringen, men det ska nog gå bra. Idag har det varit vårfest med Edvins klass, det var trevligt alla hade med sig egen fikakorg och barnen lekte. Men den här tiden på året känns det som om det är något varje kväll, klassfester, fester med fritids och dagis.


Igår var jag i "min" klass och jobbade. Det var så kul att träffa barnen igen, har ju inte haft tid att jobba på ett tag. Efter lunchen kom deras riktiga fröken (min mentor) och hon hade med sig presenter till mig, som tack för att jag varit hos dem. Jag blev jätteglad, presenterna bestod av tärningar och tangram (använder man i matte). Tärningarna var av alla möjliga slag (8 sidiga, 6 sidiga, 20 sidiga osv), en jättebra present för en blivande lärare. I kväll hejar vi på Charlotte!
Ha en fin fredag!

15 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Vilken härlig känsla att ha lämnat in den! Jag ställer till med egna saker som gör att jag har fullt upp på kvällarna - jag kanske får skylla mig själv då?! :-)

Pixi sa...

Håller med ,Jättebra present!Mormors bullar ,ja du gör en vanlig deg till kanelbullar,kavla ut degen smörj rikligt med margarin lite socker jämnt på o riv över kall mandelmassa o strö över kardemumma,rikligt!strö gärna över lite mandelflarn på de penslade bullarna,när det e dax ,så ser man oxå skillnaden på dem,som här hemma gillar de inte dem ,men ser de att de e mandel på då blir dem bara mina!Tada!!!hiihi...=)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilka kanonpresenter!!!

Då återstår bara opponering då, vad skönt för dig!

Kram
Annica

Änglahem sa...

Tack snälla!

Visst är det mycket nu så här i slutet av terminen, nästan lite för mycket när man räknar in allt man har att göra själv med. Vi har ju födelsedagar till höger och vänster...dålig planering kanske*tihi*.

Tangram? Har jag inte sett mina flickor använda, finns så mycket ny pedagogik sen en annan gick i skolan...typ för hundra år sedan*fniss*. Men förstår att presenterna är uppskattade!

Ha en skön helg!
Kram, Ulrika

Ullis/Leva på landet sa...

Va skönt för dig att uppsatsen är inlämnad och klar. Den presenten skulle jag också vilja ha. Vi använder tärningar i mängd i klassrummet, och de har en förmåga att försvinna så man får fylla på lådan med jämna mellanrum.

Kram Ullis

Hagbacken sa...

Hallå där...det var fina presenter..vad duktig du är som orkar plugga oxå....

Ikväll var hon proffsig Charlotte, fick en tår i ögat...(jag e sån...)

Stor kram på dig!!

karofina sa...

härligt med fest. du gick på vårfest säger du, på emmys dagis var det sommarfest för två veckorsedan... tja, det kanske är sommar här och bara är vår där du bor ;)

Anonym sa...

Åh så skönt att du är klar med den, är du färdig utbildad nu?

Vilken härlig butik du visar.

Kram Pernilla

Vitt är vackert sa...

Vilka fina presenter!
Va skönt det måste kännas att lämna ifrån sig uppsatsen.. Beundrar er som orkar plugga...

Kram Ellinor

japp sa...

Heij... tack, skoj att du kikar in hos mej, å bra att det gick bra å kika runt hos mej.
Endel har visst haft lite problem å kika runt, men det har visst varit lite tjorv med servrar på bloggar åså.. tur det inte var min sida som tjorvade iaf.
Så kul me presenter av din mentor.. kluriga saker juh.
Hoppas du får en fin helg..kram på dej. Helén.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hellojs...ja visst är det fullspeckat hela maj...mysigt..men man hinner ju inte njuta av den underbaraste tiden på året ju!!!!2 veckor till sommarlov,,inte klojkt juuu!!!!!

trevlih helg!!<3MASSOR AV KRAMAR MILLAN<3

Vitfärg, romantik och rosor sa...

Hejsan.
Vad kul med en present, och vilken härlig gårdbutik du har i krokarna man vill bara haa. Ha det så gott. Kram Annika

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Måste vara en skön känsla att få det inlämnat.
Sommartider är mysiga när det gäller skolan...massa mys med eleverna å föräldrarna.

Kram Nilla

Helena Dovier sa...

Stooort grattis till din inlämnade C-uppsats! Bra jobbat, minst sagt! Jag kommer ihåg känslan så väl både från C- och D-uppsats - det var helt underbart att vara klar :-). Och ännu bättre blir det ju sedan när opponeringen är klar, då kan du njuuuta på riktigt. Ha en riktigt härlig helg!
Kram från Helena

My Lovely Things sa...

vad gott att du har fått lämnat in upsatsen- då vare sommarlov nu va!!
ha det så gott..
kram anna