lördag 3 maj 2008

Fönster

Idag kom jag på att vi hade några gamla fönster ute i boden. Där ute är det ju ingen som ser dem så Fredrik bar in ett. Jag ställde det i hallen och där passade det ju jättebra. Det finns två till lite större kvar, funderar på att ta in ett av dem och ha i köket, men det får bli när det är tapetserat där.

Struten som fick hänga på fönstret har jag fått av Mylovelythings Anna. Jag ropade in en tallrikshylla av henne på Tradera och med i paketet fanns den här fina struten, tack Anna jag blev jätteglad! Fönstret är nog gammalt, det har gamla beslag och hakar.

Ikväll har vi haft grannarna här, vi har grillat och haft det jättetrevligt. Vi har ätit grillat två dagar i rad, men det kan man ju äta varje dag. I allafall så här i början av grillsäsongen, eller hur!

9 kommentarer:

karofina sa...

hej på dig, trevlig blogg! vi lämnade nyss in våra gamla fönster för renovering, sånna jobbiga fönster med 8 glas i varje, men fina är de! :)
hoppas ni har en trevlig helg!
kram karro!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilket vackert gammalt fönster!

Kram Annica

MiaMaria sa...

Hej!


Visst är det bara så vackert med gamla fönster......

HA´det så gott!
Miamaria

Anna Drott sa...

Jag har också börjat hitta skatter i de gamla förråden som jag inte orkat gå igenom än (flyttade in för över ett år sedan). Gamla fönster. Grindar. Det är mysigt med gamla saker. Fint att bara ställa ett fönster så där i hallen. Här skulle det aldrig funka för alla klumpiga barnfötter ;)

Fröken Fräken sa...

FInt med gamla fönster! Jag har ju ett liknande ditt, men färgen är ganska bortnött. Funderar på att bättra på med vit färg på den ena sidan, så man kan variera sig (jag har fönstret upphängt på väggen). Kankse ett projekt för idag!

Det låter smaskigt med grillat!

Lily of the valley sa...

Ett sånt fint fönster!
Jag skulle också vilja ha ett...men de är svåra att få tag i, eller svindyra...

Ha en fortsatt skön söndag och en härlig vecka
Kram Lily

Minikex-living sa...

HEj Sara
Superfint med de gamla fönsterna. Jag letar efter gamla fönster för att kunna bygga odlarbänk. Är inte beredd att betala skjortan, så det får bli när jag springer på ett. Har lagt till nu hur man gör bulgursallad.
kramar Malin

Fröken Fräken sa...

Nu har några av fynden publicerats på bloggen! ROligt att du gillade tavlan, får man en idé måste man ju jämföra den även om det är himla pilligt och tar tid.. ;-)

Magny sa...

så vakkert, er så glad i dette gamle og slitte... klem til deg :)