onsdag 2 april 2008

Vårat hus

Så här ser vårat hus ut. Det är en gammal sommarstuga som är tillbyggd av oss. Nu är det ca 150 kvm, med 5rok. Vi är på gång att bygga ut igen. Det ska bli två nya sovrum och ett nytt badrum. Vi börjar nog till nästa sommar med det. Området vi bor i är ett gammalt sommarstuge område, där de flesta har byggt ut eller nytt. Så vi har grannar fast vi bor på landet. Det är bra för barnen, alla tre har lekkamrater i området. (Edvins ridkavaj hänger på vädring utanför dörren).

Bilden är inte piffad, min trädgård är aldrig det. När man har tre grabbar med cyklar, inlines, bandyklubbor och diverse leksaker ser det ut så här. Men det får det göra, jag är inte så kinkig. I dag har jag lyckats plantera lite vårblommor, köpte lite penséer och murgröna igår. Egentligen är jag inte så förtjust i penséer men det är ju kul att ha några blommor även nu.7 kommentarer:

Vitt Hemma sa...

GRATTIS!! Du har vunnit 4 stycken formar! Maila mig din adress, så skickar jag din vinst! :)

Kramar Sofi

Ps: Glöm inte att säga vilken form du vill ha på dom.

Grodmamman sa...

Jag får tacka för ditt "tack" i ditt förra inlägg. Det var bara kul att få vara med och sprida din blogg, kul också att få vara bland de första!
Opiffad trädgård har vi också ofta.
Kram

Gårdsromantik sa...

Hej!

Kul att du flyttat ut i ett sommarstugeområde - vi har samma funderingar så skall följa din blogg.

Kram Maud

Piffa & Puffa sa...

Så fint hus ni har. Nu ska jag kika runt mer på din blogg.
Kram Anette

Tre rum och kök sa...

Vilket mysigt hus! Tack för din titt hos mig...jag kommer tillbaka, blir nyfiken på hur ni har det inne! //K

Ellas Inspiration sa...

Va fint hemma och sicka goa grabbar! Ha en mysig kväll!

Sara sa...

Vilket fint hus ni har! Surfade runt på bloggar och hamnade här...Själv har jag precis börjat blogga, men det verkar jättekul!