tisdag 15 april 2008

Duktig

Idag har jag varit duktig! När Melker hade fotbollsträning så sprang jag spåret, visserligen bara 2,5 km, men ändå. Jag tränar ju ganska mycket annars, men det blir mest styrketräning och inte så mycket kondition. Nu när fotbollssäsongen dragit igång ska jag passa på att springa när Melker tränar. Springa är rätt tråkigt men jag har min Ipod shuffle och då går det bättre.

Idag visar jag en bild på en hörna i vardagsrummet. Komattan har jag fått av F:s föräldrar när jag fyllde år. Den är gammal och de har haft den hemma hos sig, de visste om att jag spanat på den så jag fick den i present, jag blev jätteglad! Puffarna från IKEA använder barnen mest när det bygger "båt" eller koja. Örngotten på kuddarna är också gamla, de är arvegods. Kul att ha framme!
Ha det bra!

19 kommentarer:

Gammalt & nytt sa...

Oj jag älskar gamla örngott,och mattan var så fin.
Kram Irene

Sand mellan tårna sa...

Hejsan!

Javisst är stjärnor underbara! Har just köpt ett snyggt tyg som jag skall sy något av, stjärnor i massor!

Gillar din brödburk! vet du vart man kan köpa Bruka på nätet?

Kram L

Lily of the valley sa...

Wow! Vilken häftig matta!

Jag blir trött bara jag läser att du sprungit 2,5 km.
Du är superduktig!!!

Ha de gott
kram Lily

Grodmamman sa...

Duktig du varit då!:) Har varit förkyld i över en vecka nu, men nu börjar jag längta ut i spåret. Får se om jag kan komma ut till helgen.
Visst är det fint med gamla örngott!
Kram

Vitt Hemma sa...

Flitigt å springa. Tränar på tok för sällan...

Skulle oxå kunna tänka mig en koskinnsmatta i vardagsrummet. Det är fint. Å sp fina örngott du har!
Gillar din brödburk från Bruka oxå!

Kram Sofi

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken härlig matta! Förstår att du blev glad över den :)

Åh det är ju så trist att springa. Jag är en typisk lagidrottare så jag förstår inte tjusningen med att springa omkring alldeles ensam...;)
Själv tränar jag ingenting just nu vilket syns... I höstas var jag jätteduktig och tränade 3 gånger i veckan men så pang bom så fick jag problem med hälarna. Sedan dess har kan jag knappt promenera utan att det gör svinont...

Kram Annica

Lisa sa...

Hjesan Sara! Och tack för kommentarerna på min blogg. Va du är duktig som är ute och springer! Det är meningen att jag också ska sätta igång nu igen när det är vår men det blir liksom aldrig av! Men jag antar att jag har liiiite dispans eftersom jag hade kejsarsnitt för 10 veckor sedan. Eller vad tycker du?

Lisa sa...

Japp, lilla Claudia är nu 10 veckor. Det var en fasligt dramatisk förlossning! Till slut fick dom göra ett urakut kejsarsnitt. Som tack har jag fått en verklig liten ängel. Min första hade kolik i 6 månader så jag var verkligen beredd på det värsta. Men hon är så snäll! Ibland glömmer jag bort att hon finns till!!! :) Men jag jobbar ju... Så borde springa också. Min man går hemma pappaledig och eftersom vi bor vid sidan om mamma och pappa (dvs jobbet) så kan jag springa hem och amma och äta lunch osv. Jätteskönt! Och självklart ska du länka mig! Du var länkad till mig för länge sen! Bra bloggar bör uppskattas!

HÄRLIGA SAKER sa...

Vilken härlig ko matta.
Visst är det bra att själv passa på när barnen tränar,det är så skönt att springa ,håller på att komma igång till vårruset.
Ha en skön onsdag.y

Millas Mirakel sa...

Vilken hurtbulle !:)
Vad mysigt du har gjort i hörnet, mattan var riktigt läcker !

Gillar dina fina burkar oxå!

kram
Camilla

Making it lovely (SP) sa...

Pust sprina så långt, vad du är duktig, jag lyckas aldrig slita mig från barnens träningar tycker det är så kul att titta på, eller är det en ursäkt för att slippa röra på sig:-)

Kram
Gunilla

Nygammalt sa...

Hej Sara!
Tack för din fina kommentar hos mig. Kul att få komma in på din fina blogg också.

vad duktig du är med din träning, själv försöker jag gå på friskis på pass. Önskar att jag hann med mer än vad jag gör. Men det kommer ;)
Kram.

husnummer30 sa...

Läcker komatta! Det blir en extra spännande detalj.

De puffarna har jag funderat ett bra tag på. Har dock planer på att göra om och sy ett överdrag och fixa. Får väl se om jag slår till någon gång... :-)

Ha det gott! //Jill.

Lisa sa...

Bra med kuddar barnen kan leka med:D Fint med gamla örngott!
Åhh 2,5km är inte dåligt, du får lägga in lite pop och rock musik, jag körde på Melodifestivalen, är en fasa varje gång man möter ngn när man är mitt uppe i sången..haha! Ha en bra dag!

Tina sa...

Vad snälla F:s föräldrar var...förstår att du blev glad. Vad duktig du är som har varit ute och sprungit, själv har jag så svårt om jag inte får jaga en boll...Kram Tina

tindra lite mera sa...

Vad roligt att du hittade hem till min lilla boning och att du tyckte om det du såg! Du är välkommen så många gånger du vill,du får gärna länka,såg att du inte hade någon på bokstaven t ;o)
Fin blogg du har och verkligen duktigt att jogga...jag måste också sätta fart snart är ju sommaren här!!
Kram Katarina

MiaMaria sa...

Hej!

Vad du är duktig ute och springer och tränar för fullt!

Härliga burkar du visar i ditt förra inlägg!

HA´en skön kväll!
Miamaria

Fröken Fräken sa...

Ja, jag springer ganska ofta till bussen, jag! ;-) Jag längtar tills det blir mer barmark här så att man kan dra ut på lite längre cykeläventyr utan att riskera att halka. "Bread" burkarna är verkligen jättefina, synd att de inte fanns i lite mindre storlek, som passade ett en-personers-hushåll..

Lilla Blanka sa...

Hej!
Jätteläcker matta! Och vad fina burkar du visade i förra inlägget!
Kram
Mia