torsdag 20 mars 2008

Påskfix

I kväll har jag passat på att fixa i ordning påskäggen som barnen ska få på lördag. Varsitt till mina tre och varsitt till min systers tre äldsta, lilla Nellie får ett litet ägg och bebisen får inget (ja min syster har 5 barn, hon är fantastisk). Vår tradition när det gäller påskägg är att F går ut i skogen och gömmer dem, så långt jättekul. Problemet är att han gömmer dem så bra att det tar en väldig tid för barnen att hitta dem, det slutar nästan alltid med att nåt barn har nära till gråten. F kommer inte heller ihåg var han gömt dem, hmm närminnet..........? Hursomhelst tycker min man att barnen ska få kämpa lite för godiset :-)



I dag var sista dagen på min praktik och det känns så tråkigt. Jag älskar att vara fröken till dessa underbara barn och Tove min mentor är BÄST! Nu ska jag fungera som vikarie i klassen så jag ska träffa dem redan v.15 igen. Mina två minsta barn sover hos mormor idag, för i morgon ska Edvin åka och tävla med sin häst och småbröderna tycker att det finns roligare saker än att stå och titta på brorsan. Så i kväll har vi bara ett barn!
Ha en bra påskhelg alla fina människor där ute!

2 kommentarer:

White Season sa...

Glad Påsk på dig och ha en skön helg! Svar på din fråga om loppisar här omkring,, nej det är så dåligt med sånt jag har verkligen ingen koll. Men rekommenderar varmt Vadstena Antik om du inte varit där... Kramar Malin

Jes/Vita villa vila sa...

Glad Påsk till dig med ♥

Kram Jes