måndag 24 mars 2008

Inte vitt utan......

.....rosa. Det blev faktiskt rosa i hallen och både F och jag är väldigt nöjda. Nu är dock bara halva hallen målad för att färgen tog slut men det blir bra! Jag gillar vitt men ibland kan det vara kul med lite färg, eftersom hallen till stor del består av fönster från golv till tak så är det inte så stora ytor som ska målas.

Igår var barnen ute i skogen och plockade båbärsris till mig. jag satte lite ris i ett gammalt glas som jag ärvt efter min farmor och farfar. Vi barnbarn fick alltid dricka saft ur dem när vi var där. Jag är jätterädd om dem, har 5 stycken.Idag har vi varit hos min pappa och ätit våfflor, gott! Men vad mycket onyttigt man ätit i helgen, usch! Det blir till att träna i veckan. Jag måste tacka för alla kommentarer, blir så glad! Tack, tack!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser ju jättefint ut, hoppas vi får chansen att se det på riktigt på lördag!! Jag hittade tapeten på Duros hemsida, deras gammelsvenska kollektion som du sa nr;013-01
Den vill jag ha i köket!!
Kram

Vitt Hemma sa...

Åh, ilken fin rosa!! Det kommer att bli kanon fint! Snyggt till de vita garderoberna...

Kram

Mamma Millan sa...

tack för allt fint du skrev hos mig!!!

Så fin din hall blidde...I love pink!!!

God fortsättning!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(\ /)*********************
( ..) ♥ KRAM MILLAN ♥
C('')('')*****************
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jönnik sa...

Hej! Vad kul att du gillade mitt kök och jag är så glad när folk vill följa vår renovering. Det är ju uppskattningen som gör att man orkar fortsätta. Förresten så heter min son också Vilgot! Kul.. Ditt hem ser också supermysigt ut!
Kram Jenny