lördag 22 mars 2008

Äggjakt

Barnens äggjakt slutade med att alla barn hittade varsitt ägg utan att det tog flera timmar, inga tårar. En lyckad jakt alltså, tyvärr är det svinkallt här så vi var inte ute så länge. Dagen har bestått av städning på förmiddagen och sedan massor påskmat och mammas goda påsktårta, nu har jag faktiskt lite ont i magen. Man äter alltid för mycket, det är ju så gott.


Jag har också passat på att pussat på världens gosigaste bebis Alicia. Ibland blir jag faktiskt sugen på en liten bebis, men det är rätt skönt när barnen börjar bli lite större och sover på natten och lite mer självständiga. Detta är en tanke jag har ganska ofta det känns konstigt att Vilgot är vårat sista barn, ska jag inte vara gravid mer? Är det någon mer som har dessa funderingar?
Hoppas att ni haft en skön påskafton med mycket mat och godis!

3 kommentarer:

White Season sa...

Å vad kul med äggjakt... Nja.. jag har två riktiga bustroll tror det räcker med det, men visst undrar man hur det skulle vara med tre:-) Men var tid har sin tjusning, nu är det mysigt när vi kan göra mer roliga saker tillsammans, äventyr!!! Önskar dig en fortsatt skön påskhelg, Kram Malin

White Season sa...

Hej Sara, Vadstena Antik ligger precis utanför Vadstena snett emot Kung Starby kursgård om det säger dig något.. Ja dom har mycket och ibland hittar man några guldkorn för en bra peng. Kram Malin

Anna Drott sa...

Äggjakt! När blir man för stor för det undrar jag... de andra barnen där på bilden känner jag minsann igen :) Det här antar jag är den yngsta i den barnaskaran!?