fredag 14 mars 2008

Detaljer

I dag tänkte jag visa lite detaljer i mitt liv just nu. Den här lilla flaskan älskar jag, den grävde jag upp i en sophög ute i skogen när jag var 10 år. Jättesöt!

Den här lampan har jag nog visat förut, men jag visar den igen. Den köpte jag för några veckor sedan och blev kär! Den står i vardagsrummet och bredvid finns mina ägg just nu.


Det här ägget fick jag av min mamma för några år sedan, jag tycker att det är så fint och gulligt. Tack mamma! Hjärtat har lilleman gjort, det är så kul att få, värmer i en mammas hjärta. Snart ska vi iväg och titta på handboll, damlaget i div 3, äta korv och heja roligt!

6 kommentarer:

me and alice sa...

Hej!
Vad fin den lilla flaskan är. Kul när man har något sen barndomen...
Visst värmer det i hjärtat när man får saker av de små godingarna...
Ha en trevlig handbollskväll!
kram Susanne

My Lovely Things sa...

fin flaska..vilken skat..så spännande det måste ha vart att hitta den....

min ena son har grävt upp ett tyskt ölstop..han är alldeles lyrisk över det..min andra son grävde upp rostiga delar..skatter i hans ögon..

trevlig lampa..och ljuvlig tapet..
ha en trevlig kväll..
kram anna

White Season sa...

Hej Sara, Vad kul att ha hittat hit! En i från trakten känns ju jätte kul. Och att ha en son som rider...gissa om jag kämpat men icke, här snackas det bara kross och fyrhjulingar och jag som alltid har haft häst skulle ju bra gärna vilja ...hm! Vilka fina bilder du visar, tittar snart in igen. Kram Malin

Mamma Millan sa...

Tacelitackeli Tack!!!

sött arrangemang!! Fin flaska!!!
Kul att hitta sådana flaskor!!
Fick av svärmor i går, flskor fr årnäs bruk....just där gamla Arn borgen låg, lite kul!!

Ha en skön Lördag!!!!
Millan Kramar
~~~`*'*´~~~

~~* FAIHT ♥ HOPE ♥LOVE *~~

White Season sa...

Blomstertorget faktiskt! Ibland så tar dom hem lite guldkorn. Var precis på Unnerstad, fanns lite mys men inte så mycket som jag hade hoppats på, tyvärr! Ha en skön lördag med schlager och allt :-) Kram Malin

Marie sa...

Vilken söt liten flaska! Lampan är jättefin och jag gillar din tapet också. Sakerna som ens barn har gjort är nog det vackraste man har, jättegulligt hjärta du fått av din son!

Trevlig kväll!
Kram Marie